≫ 

Serhio Ramos na El Klasiku doživeo jedno od najvećih poniženja u karijeri: Igrač Barse ga poslao u penziju (VIDEO)

Nelson Semedo posebno je obradovao navijače na Kamp Nou sjajnim driblingom, koji je poslao kapitena Reala u reklame

  • 5

Desni bek Barselone, Nelson Semedo, imao je fenomenalan dribling na El Klasiku u okviru Kupa kralja, u kojem su najveći rivali remizirali sa 1:1.

Iako su navijači katalonskog tima očekivali trijumf svoje ekipe, otišli su zadovoljni sa stadiona zbog poteza njihovog beka, koji je driblingom ponizio kapitena Reala, Serhija Ramosa. Jednog od najomraženijih likova na Nou Kampu.

Zbog toga im je prizor kako Ramos uleće u reklamu sa zadnjicom na travi, posle "lomljenja kičme" od strane Semeda bio kao melem za dušu i mnogi su zaboravili propuštene šanse Barse zbog kojih će pitanje finaliste Kupa kralja biti odlučen tek na Santjago Bernabeu, u revanšu koji je na programu 27. februara.

VIDEO: Partizanov biser dribla kao Mesi i Kristijano Ronaldo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    7. februar 2019 | 20:52

    Nece moci da spava zbog ponizenja...losu licnu kartu ima,4 lige sampiona,1 na svetu sa spanijom,2 puta prvak evr.sa spanijom.ne cujem dobro...

  • FANTOM

    7. februar 2019 | 20:37

    Molim sve znalce kada spomenu ime Serhija Ramosa da ustanu i poklone se genijalcu! Normalno da ga mrze u Barceloni kad im je davao golove kao odbrambeni igrac. Pravi profesionalac kakvih je malo ali se njegov ucinak tokom cele utakmice baca u drugi plan forsirajuci napadace kojima treba deset stopostotnih sansi da umuvaju jedan gol i to svaki po deset. Svaki kiks golmana i odbrambenog igraca je sansa za protivnika. Napadac moze da se ispromasiva i da da jedan gol i ako pobede on je genijalac-smesno. Navijam za Barcelonu i genija u kopackama Mesija ali Ramos je jednostavno RAMOS NACIONALE!!!!

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    7. februar 2019 | 20:17

    Дај не лупајте далеко најачи одбрамбени играч!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA