≫ 

Mitrović kapiten nemoćnog Fulama, Babel promašio nemoguće, Junajted nastavlja nemilosrdno da gazi!

Ni Pogba ni Junajted ne nameravaju da stanu

  • 3

Fudbaleri Mančester junajteda lagano su izašli na kraj sa nejakim Fulamom u meču 26. kola engleske Premijer lige i pobedili su Kotidžerse sa 3:0. Odbrana Fulama se raspada tokom čitave sezone i tu nema Slaviše Jokanovića ili Klaudija Ranijerija koji bi je popravio, ali je napad u pojedinim trenucima funkcionisao solidno.

Junajted je poveo u 14. minutu kada je visokim presingom na sredini Fulama došao do lopte, Marsijal je poslao kroz sredinu do pogbe, a ovaj malo iskosa raspalio po njoj i probušio mrežu Fulama za vođstvo. Već u 23. minutu bilo je 2:0 kada je Marsijal od Odoija i Le Maršanda napravio amatere u kontri.

Odoi je startovao, nije mogao da mu uzme loptu, pored Le Maršanda je protrčao kao pored čunja i onda po zemlji šutirao u sam ugao gola Serhija Rika. Očajno popodne Le Maršanda nastavilo se i u drugom poluvremenu kada je u 65. minutu oborio Huana Matu, a Pogba bio siguran sa penala za 3:0.

Kotidžersi su imali šansu da smanje zaostatak u 76. minutu kada je Rajan Babel imao idealnu priliku, ali je sa pola metra ispred praznog gola pogodio stativu. Pred kraj meča došlo je do čarki između Aleksandra Mitrovića i Davida De Hee posle čega su obojica "nagrađena" žutim kartonom.

Inače, srpski napadač Aleksandar Mitrović je u ovom meču odigrao svih 90 minuta i bio kapiten svog tima. Fulam je i dalje zakucan za opasnu zonu u Premijer ligi jer je pretposlednji, 19. sa samo 17 bodova. Junajtedu je ovo deseta pobeda u 11 mečeva pod Ole Gunarom Solskjerom i Đavoli su došli na četvrto mesto, preskočivši Čelsi sa 51 bodom.

Premijer liga, 26. kolo:

Fulam - Mančester junajted 0:3

Pogba 14, 65, Marsijal 23

16.00 Kristal Palas - Vest Hem

16.00 Hadersfild - Arsenal

16.00 Liverpul - Bornmut

16.00 Sautempton - Kardif

16.00 Votford - Everton

18.30 Brajton - Barnli

nedelja:

14.30 Totenhem - Lester

17.00 Mančester siti - Čelsi

ponedeljak:

21.00 Vulverhempton - Njukasl

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO - Aleksandar Mitrović se zahvalio Kokezi i Savezu na priznanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA