≫ 

Miha "upozorio" igrače: Mogu da promaše gol, ali jedna stvar me uvek razbesni

Bolonju očekuje duel sa Đenovom

  • 1

Trener Bolonje Siniša Mihajlović objasnio je kako njegovi igrači uvek mogu da mu pogode žicu za nervozu. Temperamentni Miha je na klupi Bolonje debitovao pobedom nad Interom u Seriji A i sada ga kod kuće očekuje meč sa Đenovom.

- Utakmica sa Đenovom će biti teža od one sa Interom. Mogli smo da izgubimo na San Siru i to bi bio prihvatljiv rezultat, dok sutra moramo da pobedimo ili će trud u Milanu biti uzaludan - rekao je Mihajlović novinarima pred Đenovu.

Bolonja je pre Đenove pobedila trećeplasirani Inter sa 1:0 na debiju srpskog trenera koji se u Bolonju vratio kao trener posle deset godina.

- Tačno je da pobede nad velikim klubovima daju više samopouzdanja i vere, ali ne znači da tek tako izađeš tamo i dobiješ utakmicu. Spremali smo se za Đenovu, znamo da moramo iskoristiti prednost domaćeg terena. Pobeda bi nas izvukla iz zone ispadanja - kaže Mihajlović.

Nekadašnji as Crvene zvezde, Sampdorije, Lacija i Intera kaže da mu ne smeta kad njegovi igrači promašuju prilike, ali mu smeta nešto drugo.

- Oni znaju da ne smeju da igraju sa lošim stavom. Nije problem kada promaše gol, ali me loš stav uvek razbesni. Ako budemo bili kao protiv Intera, uzećemo tri boda - istakao je Mihajlović.

VIDEO - Zlatna generacija donela "ušatog" pred Sever na nagovor Deja Savićevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA