≫ 

Frosinone šokirao Sampdoriju, Atalanta napravila novi korak ka Ligi šampiona! (FOTO) (VIDEO)

Zahuktava se borba za vrh Serije A

  • 0

Fudbaleri Sampdorije uzgubili su na svom terenu od "fenjeraša", ekipe Frosinonea, sa 1:0,  dok je Atalanta, posle preokreta savladala SPAl 2:1, u okiru 23. kola Serije A. 

Izuztetno zanimljiv meč odigran je u bergamu u kojem je SPAL bio na pragi velikog iznenađenja, pošto je Petanja pogodio u 8. minutu. Gosti su uspeli da izdrže napade Atalante sve do 57. minuta kada je Iličić posle asistencije Zapate pogodio za izjednačenje.

U nastavku domaći fudbaleri imali su totalnu inicijativu koja se isplatila u 79. minutu kada je Zapata, svojim 16 pogotkom u Seriji A, doveo svoj tim u vođestvo i postavio konačan rezultat.

Ovom pobedom Atalanta je došla na deobu četvrtog mesta sa rimskim ekipama Romom i Laciom sa po 38 bodova, dok je SPAL, za koji nije bio u protokolu Marko Janković, 14. sa 22 boda.

Sa druge strane u Đenovi, Sampdorija je imala priliku da se aktivno uključi za borbu za Evropu, ali je pred svojim navijačima izgubila sa 1:0.- Gol odluke za pobedu 1:0 postigao Ćofani u 25. minutu.

Serija A, 23. kolo

Nedelja:

Bolonja - Đenova 1:1

Atalanta - SPAL 2:1

Sampdorija - Frozinone 0:1

Torino - Udineze 1:0

Sasuolo - Juventus

Milan - Kaljari

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA