≫ 

Totalna blamaža Čelsija u Mančesteru: Het-trik Aguera i raspucani Sterling dovoljni za istorijski slom Plavaca! (FOTO) (VIDEO)

Plavcima preti ubedljiv poraz

  • 7

Fudbaleri Mančester Sitija više nego ubedljivo su, sa 6:0, savladali Čelsi u okviru 26. kola Premijerlige, u meču u kojem su vodili sa 4:0, da bi do kraja dodatno povećali rezultat.

Meč 26. kola Premijerlige Engleske fudbaleri Plavaca, na čelu sa trenerom Maurisijom Sarijem verovatno će žečeti da što pre zaborave, naročito ako se uzme u obzir totalna nemoć koju pokazuju u duelu sa Građanima.

Sterling je otvorio goleadu već u 4. minutu, da bi u narednih 15 minuta Aguero uz dva gola, i jednu stopostotnu šansu koju nije iskoristio, povećao rezultat na 3:0.

Već tada, u 19. minutu, delovalo je kao da je tim iz Londona u nokdaunu. Ali, dodatan udarac usledio je kada je Gundogan pogodio za, više nego ubedljivih, 4:0 na poluvremenu.

U nastavku ništa se mnogo nije promenilo u igri obe ekipe. Građani su napadali, gosti iz Londona se branili, i to više nego što je to dozvoljeno. Tako je u 55. moinutu Stelring posle prodora, oboren u šesnaestercu pa je sudija pokazao na "belu tačku". Sa penala je Aguero bio precizan nza 5:0, i jedanaestri het trik u Premijerligi.

Do kraja, Aguero je zamenjen u 65. minutu, baš kao i Fernandinjo i De Brujne koje je Gvardiola rešio da odmori. Ipak, to se nije odrazilo na igru domaćih koji su u 80. minutu preko Sterlinga postavili konačnih 6:0.

Zanimljivo, Čelsi od 1990. godine nije na gostovanju primio više od 4 pogotka u dva vezana susreta. Da podsetimo, u prošlom kolu Čelsi je sa 4:0 izgubio od Bornmuta!

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Premijerliga, 26. kolo

Subota:

Fulam - Mančester junajted 0:3 

Kristal Palas - Vest Hem 1:1 

Hadersfild - Arsenal 1:2 

Liverpul - Bornmut 3:0 

Sautempton - Kardif 1:2 

Votford - Everton 1:0 

Brajton - Barnli 1:3 

Nedelja: 

Totenhem - Lester 3:1 

Mančester s. - Čelsi 5:0 - u toku

PONEDELJAK

Vulverhempton - Njukasl 21.00

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi zvezdin cetnik

    10. februar 2019 | 18:48

    Ako jedan Borac iz Cacka razvali petardom zvezdu na njenom stadionu...zasto Mancester ne bi razvalio Celzi...sada se osetilo neigranje Boacia u Celziju 👏👏👏🥂

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    10. februar 2019 | 18:19

    Сити је озбиљна екипа. Али Петах тиква, Видеотон, Динамо,Шамрок,кад се сетим..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA