≫ 

Čelsi je mislio da je doveo Gvardiolu, a dobili su bivšeg trenera Zvezde: Jedan komentar o Sariju je pobedio!

Mančester siti je potpuno uništio Čelsi, a navijači se šale

  • 4

Plavci su prošle sezone sa Antoniom Konteom prošli kao bosi po trnju u Premijer ligi jer su bili peti posle godine u kojoj su osvojili titulu. Uprava londonskog kluba je dovela Mauricija Sarija iz Napolija misleći da će implementirati svoj atraktivan fudbal koji je igrao u Italiji.

I prevarili su se. Čelsiju ide očajno i sada su peti i još im je Mančester siti napunio mrežu do vrha. Zbog toga su na internetu postali predmet raznih šala, ali se jedna izdvaja.

Mauricio Sari je poznat i kao pasionirani pušač, pa je to jednog navijača podsetilo na nekadašnjeg šefa struke Crvene zvezde Zdenjeka Zemana. Zeman je crveno-bele vodio tokom 2008. godine, posle čega je bio na klupi više klubova u Italiji.

- Čelsi je mislio da je dobio Gvardiolu, a dobili su Zemana - piše jedan navijač. Društvene mreže su eksplodirale zbog pet primljenih golova Čelsija za manje od sat vremena, posle čega je Siti tek za promil popustio gas i dao još "samo" jedan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerty

    10. februar 2019 | 18:59

    Mozda je problem u igracima. Nemoguce da nevalja ni Murinjo ni Konte sad ni Sari. Precesto se sve isto desava Celziju.

  • dino merlin

    10. februar 2019 | 22:26

    Problem je u igracima, pogledajte bekove koje su to rupe, pa luiz je stara promaja, pa ujak kovacic kakva je to rupica. Debeli iguan nemoze da potrci, osim kantea i hazarda to su sve nule od igraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA