≫ 

Sari odbio da se rukuje sa Gvardiolom posle potopa Čelsija! (VIDEO)

Ovaj potez svakako ne spada u domen fer pleja

  • 1

Fudbaleri Čelsija ubedljivo su, sa 6:0, poraženi na gostovanju Mančester Sitiju, a meč je osim golova obeležio i postupak trenera Plavaca Maurisija Sarija koji je posle poraza odbio da se rukuje sa Pepom Gvardiolom. 

Londonski klub nije na dva vezana gostovanja izgubio sa više od 4 gola od 1990. godine, a sada se upravo to dogodilo. Tim Maurisija Sarija prvo je izgubio od Bornmuta  4:0, da bi potpuni kolaps usledio u nedeljnom meču sa Mančester Sitijem.

Upravo su ovi rezultati razbesneli Sarija koji je napustio teren bez pozdrava sa menadžerom domaćeg tima Pepom Gvardiolom što dodatno pokazuje u kakvom se stanju klub nalazi.

Nešto kasnije, Sari je i sam pojasnio šta se dogodilo.

- Jednostavno, nisam ga video, želeo sam samo da odem u svlačionicu. Posle sam, kako to uvek radim, otišao da mu čestitam dok su još bili u svlačionici - rekao je Sari.

Ovaj nesportski potez naišao je na osudu brojnih ljubitelja fudbala, a kako jesve izgledalo na licu mesta pogledajte u videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA