≫ 

Ceo stadion mu skandira Ibro Srbine, a huligani ga tuku metalnim bokserom: Telegraf saznaje detalje napada na fudbalere Napretka

Povod napada nije rasna netrpeljivost, o svemu ostalom se spekuliše

  • 16

Fudbaleri Napretka Ibrahima Ndiaje i Samjuel Baha napadnuti su u nedelju popodne, gore je prošao Ibrahima, portparolka Valentina Vasić i svi ostali u klubu ne mogu da veruju šta se desilo.

Jedino što se za sada zna je to da motiv napada nije bio rasna netrpeljivost, što je Valentini potvrdio 24-godišnji Senegalac.

- On je krenuo sa Bahom do grada, dvojica mladića su tu stajala i nešto dobacivala, oni su nisu obazirali. Nisu ih vređali na rasnoj osnovi, ali su ih psovali. Igrači su ih samo pitali: "Tašto to radite" - kaže portparolka Napretka za Telegraf i nastavlja.

- Ja u svom životu, a imam 48 godina, nisam srela ispravniju i pravedniju osobu nego što je on. Verujem u njega 150 posto, poznajem ga već šest godina jer je toliko u klubu kod nas. I sigurna sam da nisu ničim izazvali bilo šta - dodaje Vasićeva.

Ibrahima je u Kruševcu još iz tinejdžerskih dana i već šest i po godina brani boje kluba pod Bagdalom. O napadu je odmah obavešten i trener Milorad Kosanović.

- Svi smo bili u šoku, pogotovo što mu ceo stadion skandira Ibro Srbine i Ibro Čarapanu. On je jedan od najomiljenijih fudbalera u gradu jer je tu tako dugo - kaže Vasić.

Mada napadači još uvek nisu pronađeni, ona ističe da je policija brzo reagovala na poziv.

- Postoji mogućnosti da su bili pod dejstvom nekih opijata ali to su sada sve spekulacije. Policija je zaista odmah reagovala i sada se za počiniocima traga - zaključuje portparolka Napretka za Telegraf.

VIDEO: Pogledajte napad huligana u Splitu na vaterpolistu Zvezde

(M. LJ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    11. februar 2019 | 11:04

    I onda se čudite Hrvatima? Huligani su svuda i svi su isti. Za njih je samo pendrek i batine, drugog Leka nema.

  • Zina

    11. februar 2019 | 10:57

    Pa zar nije ovo isto kao ono u Splitu , samo sto se mi vadimo i lazemo sami sebe bili pod nekim opijatom cccccc

  • Дража

    11. februar 2019 | 10:53

    Лепо рече господин Ненад Лалатовић ономад...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA