Glavni kreativac Partizana nije dobio "zeleno svetlo" za start Superlige: Da li će biti spreman za derbi?

Ivanović i Musa Ndžaji, pak, počinju danas da rade na terenu, za početak po posebnom programu

  • 7
Danilo Pantić, Filip Stojković Foto: Marko Jovanović

Kako su na pripremama u Turskoj radili mahom po individualnim programima, trio Partizanovih fudbalera – Danilo Pantić, Đorđe Ivanović i Musa Ndžaji podvrgnuti su po povratku u Beograd snimanju magnetnom rezonancom ne bi li se utvrdilo kako teče oporavak i kada igrači ponovo mogu na teren. Ivanović i Ndžaji su dobili “zeleno svetlo, a Pantića očekuje još sedmica pauze.

Ta nedelja više u slučaju Pantića podrazumeva da fudbaler mora da prođe još neke provere i testiranja i to kod jednog od najboljih svetskih stručnjaka za pripremu i oporavak fudbalera - Andreje Milutinovića.

S obirom na to da se vezisti upalio deo tkiva na samom prelazu između tetive i mišića i to dublje, do same kosti, kao posledica česte promene podologa u proteklom peridu, u Partizanu ne žele ništa da rizikuju dok se Pantić potpuno ne oporavi. Jer radi se o jednom od najbitnijih igrača crno-belih, čije je učešće u večitom derbiju početkom sledećeg meseca je velikog značaja za ekipu.

To praktično znači da će Pantić sigurno preskočiti premijerni prolećni meč Superlige sa Bačkom (subota, 16 februar od 13 časova), posle koga će se postepeno vratiti u trenažni proces i priključiti timu.

Što se tiče Ivanovića i Muse Nžaija, oba fudbalera će danas početi sa treninzima na terenu, po posebnom programu, kako bi prevashodno ušli u ritam i sustigli ostatak ekipe. Ali će i pomenuti dvojac najverovatnije takođe propustiti duel u Bačkoj Palanci, jer je premalo vremena da bi se pripremili za takmičarsku utakmicu.

VIDEO - Nemamo lidera na terenu: Sportski direktor Partizana izneo svoje utiske o pripremama

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zilot

    11. februar 2019 | 11:11

    I opet će Musa kao Suma da se dve godine uigrava i privikava na teren i ekipu.Tolika omladinska škola i nijedan nevalja,kad će ta deca da igraju.Nije ni čudo što beže iz zemlje

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. februar 2019 | 12:42

    Гробари да не буду нестрпљиви са Мусом. Требаће му времена да се уигра, адаптира. Јел из 2 норвешке лиге дошао? Па и Суми је требало пуно али се исплатило чекање😂😂😂

  • Rew

    11. februar 2019 | 13:21

    Bolje i da se ugasimo nego da nam igraju nekakvi Nikolici,Muse,Georgijević,Kosovici...Pitanje za Upravu,jel vas je barem malo sramota?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA