≫ 

Ivanić otkrio zašto pre tri godine nije iz Vojvodine prešao u Zvezdu, nego baš sada! (VIDEO)

Crveno-beli predstavili najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku

  • 8

Crvena zvezda je predstavila svoje najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku - Mirka Ivanića, koji je zadužio "osmicu" na Marakani. Vezista je dugo bio na meti crveno-belih, koji su ga želeli i pre tri godine, ali je on tek sada prihvatio ponudu Zvezde i odlučio da se iz BATE Borisova vrati u srpski fudbal.

- Stvarno sam srećan što sam zadužio dres ovako velikog kluba, malo se sve to odužilo, ali jedva čekam da treniram sa saigračima, da se polako priviknem i na trenere i na saigrače i da dočekam tu prvu utakmicu.

Novinari su ga pitali šta je presudilo da pre tri godine ne potpiše za Zvezdu, već tek sada?

- Presudilo je to što sam želeo da napravim iskorak u karijeri i vodio sam se uvek time da je bitno napraviti pravi korak i tajming. Osetio sam da je sada pravi trenutak, kao što je bilo pre tri godine kada sam potpisao za BATE. To je presudilo, osetio sam da je sada pravo vreme - rekao je Ivanić, koji ističe da ima mali pozitivan pritisak zbog milionskog obeštećenja koje je Zvezda platila.

- Osetio sam neki pritisak zbog transfera, poznat mi je taj osećaj, to je bio slučaj i kada sam došao u BATE, tako da to za mene nije ništa novo.

Mirko Ivanić i Mitar Mrkela na promociji na Marakani; Foto: Telegraf

Ivanić može da igra na nekoliko pozicija u veznom redu, ali ističe da o tome odlučuje trener, kao i da li će debitovati već u subotu protiv Vojvodine, svog bivšeg kluba.

- To je na šefu stručnog štaba, gde ću se uklopiti, to ostaje da se vidi, na meni je da radim i da čekam svoju šansu. Ja sam fizički spreman, imamo nedelju dana da se spremimo za taj meč - rekao je Ivanić, koga je u Zvezdi dočekao nekadašnji saigrač iz BATE-a, Nemanja Milunović.

- Znači mi mnogo što je tu, igrali smo tri godine zajedno. Ali opet, nisam mogao da saznam ništa novo o njemu. Sve znam o Crvenoj zvezdi - zaključio je Ivanić.

Sportski direktor Zvezde, Mitar Mrkela poručio je da je Ivanić poslednje pojačanje za Zvezdu u ovom prelaznom roku i da je upravo on tip igrača kakav je potreban crveno-belima.

- Još jedno, poslednje pojačanje u ovom prelaznom roku, Mirko Ivanić, bivši igrač BATE-a i Vojvodine, igrač koga smo dugo želeli i nije potrebno posebno ga predstavljati. Sa njim ćemo dobili igrača koji je u najboljim fudbalskim godinama, koji igra na više pozicija u veznom redu i koji ima veliko iskustvo igranja u Evropi, takvog igrača mi želimo i verujem da će biti  eliko pojačanje - zaključio je Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA