≫ 

Hrvati baš otkidaju na srpske golgetere: Bivši napadač Zvezde potpisao za Zagrepčane! (FOTO)

Novi transfer je završen

  • 9

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić pojačao je zagrebačku Lokomotivu.

Iskusni 33-godišnji fudbaler je poslednje četiri sezone proveo u Kini, a pored Zvezde igrao je u Radničkom iz Kragujevca, OFK Beogradu, Salcburgu, Minhenu 1860, Al Arabiju, Ređini...

Potvrdio je trend srpskih igrača, jer je prethodno Andrija Kaluđerović potpisao za Zaprešić, dok je Komnen Andrić upravo iz Zaprešića otišao u Dinamo Zagreb.

- Zahvaljujem direktoru i upravi na angažmanu. Vrlo dobro sam prihvaćen i od saigrača, stručnog štaba i svih ljudi u klubu. Trenera Gorana Tomića poznajem još iz Kine, iako me nije lično trenirao. Znam da je veliki stručnjak i profesionalac o kome imam samo reči hvale - rekao je Rakić i dodao:

- Lokomotiva je dobro organizovan klub, koji sjajno radi sa mladim igračima. Sjajan je spoj mladih talentovanih igrača i nas nekolicine iskusnijih. Znam koje su želje i ambicije kluba, ostvariti plasman u evropska pretkola, vidim da igrači svakako poseduju kvalitet za vrh lige. Nadam se da ću svojim igrama dati doprinos ostvarivanju tog cilja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA