≫ 

Golman kog Delije dobro pamte šokirao Englesku: Ispustio je loptu kroz ruke i poklonio bod, Benitez poludeo! (VIDEO)

Nije se Dubravka proslavio...

  • 1

Fudbaleri Njukasla ispustili su pobedu nad Vulvsima na gostovanju, pa je bilo 1:1 u poslednjem meču 26. kola Premijer lige.

Načeo je domaćine gol Hajdena u 56. minutu, na asistenciju Šara koji ga je idealno pronašao u trku kroz 16-erac Vukova.

Iako je Vulverhempton imao daleko više udaraca i poseda lopte, nijedna od 19 šansi nije realizovana do nadoknade, što je posebno godilo Svrakama, koje su pobegle od opasne zone.

Ipak, u 95. minutu, Boli je postavio konačan rezutlat na centaršut Traorea, kada je golman Dubravka loše reagovao i dozvolio rivalu u petercu da ga nadskoči.

Radi se inače o golmanu kog navijači Crvene zvezde pamte po lepom, pretprošle godine je branio za Spartu Prag u okršaju sa crveno-belima, koji su protiv Čeha krenuli u sjajan evropski niz.

Pobesneo je Rafael Benitez zbog ovog momenta, ali je bio ljut na sudije koje nisu svirale faul nad golmanom. Ipak, čini se da gol više na dušu ide upravo slovačkom čuvaru mreže...

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • ortodox RS

    12. februar 2019 | 08:55

    Lud vidi da je rezultat pre pocetka meca vec bio poznat.Sudija je produzio minut duze od vec produzenog siguran sam da bi se igralo dok domacin ne izjednaci.Odavno je ovo biznis a ne sport.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA