≫ 

Žigić se vraća u reprezentaciju, Bjeković potvrdio za Telegraf: Ima istine u tome...

Na pomolu povratak bivšeg golgetera u nacionalni tim

  • 13

Nikola Žigić vraća se u srpski fudbal, i to kao pomoćnik u stručnom štabu selektora Mladena Krstajića

Informaciju o mogućem pojačanju na klupi "Orlova" potvrdio je za Telegraf potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković, doduše i dalje je sve u domenu najave dolaska bivšeg igrača Zvezde, mada priča u kuloarima FSS ide u tom pravcu.

- Ima istine, znam da se o tome priča, ja lično nisam pričao sa njim, još ništa nije zvanično tako da ne bi bilo u redu da pričam o tome ko je razgovarao sa njim - rekao je Bjeković za naš portal povodom vesti o povratku Žigića u reprezentaciju, ovoga puta u ulozi asistenta selektora.

Krstajiću se u stručnom štabu nedavno pridružio trener Čukaričkog Simo Krunić.

Žigiću bi ovo bio povratak na velika vrata u srpski fudbal, od završetka karijere se povukao, nije ga mnogo bilo u javnom prostoru, međutim sada je, izgleda, rešio da krene u novu avanturu.

Visoki napadač karijeru je završio u engleskom Birmingemu 2015. godine.

Kao što je poznato, u Fudbalskom savezu Srbije od nedavno je Žigićev nekadašnji saigrač iz Zvezde, sada na funkciji potpredsednika organizacije Marko Pantelić, sa kojim je sjajno sarađivao na terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagaa

    13. februar 2019 | 18:32

    Hahaha haha ovo je cirkus na visokom nivou

  • glas razuma

    13. februar 2019 | 19:23

    Uz sve simpatije prema Žigiću kao fudbaleru i čoveku izražavam zgražavanje nad politikom u savezu da početnika selektora savetuje i pomaže apsolutni početnik . Ako je neko već odlučio da Krstajić bude selektor , morao je da mu postavi nekog sede glave pune iskustva i amortizera kod svih naivnih pokušaja trenera koji treba da uči a da to puno ne košta

  • X

    13. februar 2019 | 19:17

    Sve strucnjak do strucnjaka 😆😆😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA