"Mesija boli što nema trofej sa Argentinom"

Sledeće Svetsko prvenstvo biće dobra prilika da Argentina proba da osvoji trofej...

  • 7

Bivši argentinski fudbaler Havijer Saviola izjavio je da napadača Barselone Lionela Mesija boli činjenca što sa Argentinom nije osvojio nijedan trofej.

Saviola smatra i da za ostvarenje tog cilja Mesi ima još vremena, a navodi da bi to moglo da se dogodi na sledećem Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.

- Nažalost, Mesi još uvek nije uspeo da osvoji trofej sa Aregentinom, a argentinski navijači su jako zahtevni. Bio sam Mesijev saigrač, znam koliko voli svoju zemlju i znam kako se oseća kada stvari ne idu onako kako je želeo. Najvažnije je da veruje da će sve biti dobro i ja verujem da će sa Argentinom osvojiti sledeći Svetski kup - rekao je Saviola za "Goal.com".

Saviola ističe da je to moguće zbog svih rezulatata koje je Mesi do sada postigao sa reprezentacijom.

- Tri puta je igrao finale Kopa Amerika, bio je drugi na planeti sa reprezentacijom. Mesi je najbolji na svetu, možda čak i u istoriji. Uvek se radujemo pobedama Argentine, ali trofej je ono što nedostaje. Igranje za reprezentaciju je drugačije. Argentina nije Barselona. U klubu su igrači zajedno po nekoliko godina, treniraju zajedno tokom cele godine, drugačije su metode rada. U tome je razlika - rekao je Saviola.

U finalu Svetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu, Argentina je poražena od Nemačke sa 1:0, a Mesi je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Prošle godine na Svetskom kupu u Rusiji, "gaučosi" su zaustavljeni u osmini finala kada je ih je izbacila Francuska (4:3), koja je kasnije postala šampon sveta.

VIDEO: Navijači Ajaksa palili vatromet ispred hotela fudbalera Reala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prvi Hrvatski Redarstvenik

    13. februar 2019 | 23:11

    Preko Modrića i Hrvatske, teško-NIKAAAAD!Šanjarenje je dozvoljeno ali nekad zna biti i škodljivo po zdravlje ako je nerealno.

  • ...

    13. februar 2019 | 23:02

    On nije igrac za velike utakmicee...

  • ortodox RS

    13. februar 2019 | 22:38

    Boli ali sta...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA