≫ 

I FK Partizan rešio problem stranca sređivanjem državljanstva!

Doduše, ovoga puta je pasoš dobio Aleksandar Šćekić koji je iz Crne Gore

  • 19

Fudbalski klub Partizan uspeo je da reši problem jednog stranca pred nastavak prolećnog dela prvenstva, pošto je državljanstvo dobio Aleksandar Šćekić, javlja Žurnal.

Telegraf je još u septembru najavio da je Šćekić predao zahtev za državljanstvo, a sada je procedura završena, pa će crno-beli imati lakšu situaciju kada su u pitanju stranci.

Sada će Zoran Mirković morati da odluči ko će biti prekobrojan između Valijentea, Enakea, Zakarića, Rikarda i Ndžaja.

Inače, Šćekić je rodom iz Berana iz Crne Gore koju popularno zovu "srpska Sparta pa i nije toliko iznenađenje da dobije državljanstvo matične Srbije.

Foto: youtube/printscreen/fkpartizan

Interesantno je i to da je Šćekić pre odlaska u Tursku iz koje je došao u Partizan, branio boje samo klubova u Crno Gori. Počeo je karijeru u Beranama, zatim bio pozajmljen Lovćenu (13 mečeva, jedan gol), Jedinstvu iz Bijelog Polja (12 mečeva), da bi zatim postao član Bokelja , za koji je odigrao 86 mečeva i postigao devet golova. A, 2016.godine je postao fudbaler Genčlerbirligija, za koji je odigrao 35 mečeva i postigao dva gola.

„Srpski“ Ajntraht je ostavio možda i najjači utisak u prvom delu Lige Evrope, a večeras od 21.00 imaće težak posao, pošto gostuje Šahtjoru. Dvojka na Nemce je 2,95, a kec nosi kvotu 2,40. Pofledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Ajntraht.

VIDEO: Nemamo lidera na terenu: Sportski direktor Partizana izneo svoje utiske o pripremama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    14. februar 2019 | 08:19

    Dok 100.000 SRBA na Kosovu nema normalan Srpski pasoš, oni ga daju nekim Šćekićima, Pejdževima, Enisima, Dzenkinsima... da ne pominjem da ga ima i 300.000 šiptara fiktovno prijavljenih u Preševu, Bujanovcu, Trnovcu, Nišu itd utd

  • Rastko

    14. februar 2019 | 09:41

    Blam za blamom ali nasuprot tome mnoga nasa deca placu da odu iz Srbije i da se nikada ne vrate.

  • Ru ru

    14. februar 2019 | 08:27

    Kad ce plata?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA