≫ 

SPAL kasni sa isplatom obeštećenja za Jankovića: Partizanu stiže prva rata, ali druga je ključna i ne sme da zakasni ni dan!

Pred crno-belima je u martu UEFA monitoring, a u aprilu i rešavanje licence za evropska takmičenja, pa tu greške ne bi smelo da bude

  • 7

Transfer Marka Jankovića u smiraju zimskog prelaznog roka doneće Partizanu kakvu takvu finansijsku injekciju, neophodnu za servisiranje obaveza prema prvom timu, kao i funkcionisanje kluba, samim tim i mir u predstojećih dva ili tri meseca. Ugovorom sa SPAL-om definisano je da obeštećenje za reprezentativaca Crne Gore bude isplaćeno u dve rate, s tim što prva kasni jednu sedmicu.

Bilo je planirano da italijanski klub u ponedeljak uplati prvu tranšu za transfer Jankovića, ali su iz SPAL-a poručili da će se to dogoditi sedam dana kasnije, tačnije početkom naredne sedmice.

To stvara mali zastoj u planovima crno-belih, koji imaju određene obaveze i računali su na taj novac, ali kako kašnjenje nije alarmantno, neće bitno pokvariti planove kluba iz Humske.

Drugu ratu, prema načelnom dogovoru dva kluba, Italijani bi trebalo da uplate Partizanu u martu, ali u tom periodu ne bi smeo da se dogodi propust SPAL-a. Jer crno-bele krajem pomenutog meseca očekuje UEFA monitoring, a u aprilu i rešavanje licence za evropska takmičenja, što znači da moraju da se ratosiljaju svih dugovanja.

Podsetimo, transfer Jankovića u SPAL je realizovan poslednjeg dana zimskog prelaznog roka, a Partizan je na konto toga inkasirao 1.800.000 evra, od kojih polovina, prema pređašnjem dogovoru, pripada grčkom Olimpijakosu.

VIDEO: Ivica Iliev šokiran gestom Jankovića: Niko u istoriji Partizana nije oprostio ovoliki dug

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    14. februar 2019 | 10:28

    Дајте плату управи прво, радници нек гладују. Циркус с њима, одувек..

  • SrbskiBek

    14. februar 2019 | 10:52

    Au.ovi jos da prodaju ilica i lolu za 300 evra ..i katanac !!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    14. februar 2019 | 11:04

    Са овим вееееликим обештећењем ваљда неће имати проблема око плаћања воде, или хлеба оној пекари😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA