≫ 

Zbog ovog gesta Bejlu preti najteža moguća kazna! (FOTO)

La Liga ne toleriše nepristojno ponašanje

  • 5

Fudbaler Real Madrida po svemu sudeći moraće na dužu, prinudnu pauzu zbog suspenzije od 12 utakmica neigranja koja mu je dodeljena zbog sukoba sa navijačima Atletiko Madrida tokom gradskog derbija. 

Naime, navijači Atletiko Madrida nisu oprostili svom bivšem golmanu Kurtoi prelazak u Kraljevski klub, pa su u derbiju sa Real Madridom gađali čuvara mreže plišanim pacovima, a isto su uradili i sapločicom sa golmanovim imenom ispred stadiona.

Kurtoa se nije obračunao sa njima, i nije reagova na provokacije, ali zato temperamentni Velšanin Garet Bejl jeste, pa je posle gola koji je postigao za 3.1, ionako besnim gledaocima, pokazao "lakat".

Zbog tog postupaka, Primera je pokrenula postupak protiv njega, a  mediji u Španiji pišu kako mu preti kazna od čak 12 utakmica suspenzije.  Najmanja kazna za takav prestup je četiri utakmice neigranja, ali ako nadležna komisija dokaže da  Velšanin nije imao nameru nikoga da vređa i da njegov čin za posledicu nije imao nasilnu reakciju, onda bi kazna bila od jedne do tri utakmice suspenzije.

Da podsetimo, Tibo Kurtoa je tri godine igrao za Atletiko na pozajmici iz Čelsija. Upisao je 154 nastupa i pomogao klubu da osvaji titulu u La ligi, kao i španski kup i Evropa ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    14. februar 2019 | 18:49

    Да, а за дом спремни, шиптарског орла, кукасти крст на стадиону, то ништа!?

  • lune

    14. februar 2019 | 19:02

    nisu oni srbi zato i ne dobijaju kazne kako treba nas deru na svakom cosku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA