Luka Jović o'ladio Real i Barsu: Nije ih ni spomenuo kada su ga pitali za bombastični transfer!

Čeka Luka još da sazri.

  • 7

Luka Jović je centralna tema evropskih medija zbog interesovanja Barselone i Reala, ali trenutno ne deluje opčinjeno ponudama.

- Naravno da sam počastvovan što me tako veliki klubovi žele i pokazuju interesovanje, ali mi je drago što sam ovde u Frankfurtu gde se osećam dobro. Trenutno sam skoncentrisan samo na Ajntraht, to je moj top prioriteta - rekao je Luka za nemački Sportbazer.

Zna i sam koliko je važno ostati na zemlji, još dok je bio igrač Crvene zvezde nosio se sa velikim pritiskom i očekivanjima. Sada je fokusiran i na Ligu Evrope.

- Moramo da nastavimo da igramo agresivno kao tim i da se ne skrivamo od protivnika. Bod protiv Dortmunda pokazao je da možemo da se takmičimo sa velikim timovima, a ja sam ubeđen da možemo da zadržimo ovaj nivo. Možemo puno toga. Bili smo prvi u grupi sa šest pobeda na šest utakmica. Trenutno je ova Liga Evrope neverovatno iskustvo za nas i želimo totalni uspeh.

Ne opterećuje se Luka ni titulom napadača Bundeslige, pošto je sada prvi strelac sa 14 golova.

- Videćemo kod koga će titula da završi na kraju. Sama prilika u kojoj sam se našao da je osvojim mi dosta znači i ponosan sam na nju. Ali, primaran mi je uspeh kluba - zaključio je Luka Jović.

Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lebane

    14. februar 2019 | 19:30

    Hahahahhaha najjaca vest, kaze oladio ajooj

  • Zanimljivo

    14. februar 2019 | 19:43

    Hahahha,mislite oni njega oladili,dajte ljudi hahaha,stvarno smesno ,nece on otic iz Frankfurta nidje,ima Real mnogo drugih boljih mogucnosti od njega,bolje Mbape-a dovest koji je proveren igrac..

  • nscz

    15. februar 2019 | 00:09

    da je Sms ovako igrao Kezman bi napisao da vredi 350 miliona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA