U Radničkom sa Tončevom radim ono što sam radio i u Čuki: Lalatović veruje u pobedu i po blatu

  • 5

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović očekuje da će njegova ekipa nastaviti dosadašnje rezultate jer je Radnički rezultatski najprijatnije iznenađenje jeseni sa 50 bodova posle 21 kola. Devet više ima Zvezda, šest manje Partizan, a Meraklije igraju u subotu protiv četvrtoplasiranog Čukaričkog.

- Odlično smo odradili pripreme i fizički smo spremni za napore koji nas očekuju. Čukarički je mnogo ozbiljan tim, radio sam tamo godinu i po dana i zajedno sa gazdom Obradovićem i sportskim direktorom Matijaševićem učestvovao u selekciji ekipem, kao što to sada radim u Radničkom sa Ivicom Tončevom i Markom Jovanovićem - rekao je Lalatović za klupski sajt Radničkog.

On dodaje da je, radeći na Brdu, napravio okosnicu za Čukarički koji sada ima 39 bodova. Pored toga, otkrio je i ko mu je jedan od najpouzdanijih igrača.

- Napravili smo okosnicu današnjeg Čukaričkog, a meni je mnogo važno što je iz tog tima u Radnički došao Nikola Drinčić. On je po meni jedan od najboljih igrača koje sam trenirao, a svakako najveći profesionalac. Oni u pripremnom periodu nisu doživeli nijedan poraz i pokazali su da su izuzetno kvalitetna ekipa.

Šef struke Radničkog ne očekuje brz fudbal zbog lošeg vremena i terena. Kaže da je u Turskoj na pripremama bilo dosta drugačije.

- Smatram da će naša utakmica protiv Čukaričkog biti borbena sa dosta duela i dugih lopti, jer po blatu ne može da se igra drugačiji fudbal. Mi smo spremni i na to i ja verujem u pobedu - zaključio je Lalatović.

VIDEO - Lalatović: Najviše se plašim ovakvih utakmica, koje su po svima već dobijene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    16. februar 2019 | 00:56

    Јел нећете претити иступањем из лиге ако не буде повољан резултат због лошег терена? Познат је један случај...

  • Smele95

    16. februar 2019 | 07:38

    Naravno sudije ce da vas poguraju ko i uvek.

  • Moki

    16. februar 2019 | 20:22

    On bi bio dobar selektor za Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA