≫ 

Ti ludi Argentinci! Meč Rivera prekinut zbog golotinje, pas sve začinio velikom nuždom u petercu (VIDEO) (FOTO)

Burno je bilo na utakmici Sentrala i Rivera, dva "uljeza" zabavila navijače, uz spektakularan gol Kintera

  • 1

Rosario Sentral i River Plejt odigrali su nerešeno 1:1 u okviru argentinskog prvenstva, a meč je, uz tradicionalnu vatru sa tribina, obeležio i niz nesvakidašnjih detalja.   

Ipak, pre svega, što se tiče samog fudbala na Stadionu "Gigante de Arroyito" utakmicu je obeležio sjajan gol igrača Rivera Huana Kintera, za 0:1 u 17. minutu.

Bio je to fantastičan udarac, lopta je završila u bližem gornjem uglu gola domaćeg tima, na iznenađenje svih koji su očekivali centaršut igrača Rivera.

Pogledajte apsolutno spektakularan gol Huana Kintera, još jedan iz njegove kolekcije sličnih ove sezone.

Na 1:1 izjednačio je Alione tek što je počelo drugo poluvreme.

Rezultatski, to je bio kraj zanimljivostima sa ovog susreta, ali su se navijači zabavljali uz dve neobične situacije zbog kojih je meč u dva navrata bio u prekidu.

Devojka, za koju se kasnije saznalo da je fitnes instruktorka Šeila Stanoli, samo sa gaćicama na sebi ofarbana po čitavom torzu, utrčala je na teren sa ciljem da skrene pažnju na navijačko nasilje.

Ona se išarala bojama četiri najveća argentinska kluba Rivera, Boke, Rozaria i Njuelsa, a na stomaku je imala ispisanu poruku tolerancije. Posle nekoliko pokušaja redara brzo je savladana i odvedena sa terena, nažalost navijača koji su uživali u njenoj predstavi.

Svi oni koje je intrigirala svojom pojavom na utakmici potražili su je ubrzo na njenom instagram profilu i imali su šta da vide.

Više nego sadržajno veče u Santa Feu začinio je još jedan "uljez" koji je utrčao na teren, u pitanju je pas kome se zeleni teren učinio kao sjajno mesto da obavi veliku nuždu.

Na mečevima Atalante u proseku pada 3,52 gola, najviše u Seriji A. Tip 3+ sada je vredan kvote 1,70. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Atalanta – Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Linz

    16. februar 2019 | 12:37

    Krita i neimastina cuda cine svugdje ne samo u Argentini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA