Posle prozivanja Hrvata na RTS-u, Dule Savić zapevao četničke pesme na proslavi Delija (VIDEO)

Legendarni fudbaler Zvezde se latio mikrofona i zapevao o čiča Draži

  • 44

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, Dušan Savić, koji je nedavno bio u žiži javnosti, zbog prozivanja Hrvata uživo u emisiji Upitnik na RTS-u, bio je gost Delija, koji su slavili 25 godina grupe "Brigate".

On se na proslavi latio mikrofona i zapevao četničku pesmu "Morem plovi jedna mala barka", u kojoj se peva o četničkom vojvodi Draži Mihailoviću, što će dodatno iznervirati Hrvate, kojima se nije dopala njegova izjava pred milionskim auditorijumom:

- Sačuvaj me Bože kuge, gladi i Hrvata - rekao je tada Savić.

Proslavi Delija, koja je organizovana posle meča sa Vojvodinom, prisustvovali su i neki od fudbalera Zvezde - Marko Gobeljić, koji je sve to snimio i objavio na svoj profil na Instagramu, kao i Goran Čaušić, koji se vidi na snimku u kadru.

Može se reći da je jedan od članova Brigate grupe i kapiten Zvezde, Vujadin Savić, sin Duleta Savića, koji redovno nosi dukseve i majice sa obeležjem ove grupe.

Podsetimo, Delije su na utakmici protiv Vojvodine proslavili 25 godina grupe Brigate koreografijom, a nisu propustili priliku i da isprozivaju huligane Torcide iz Splita sa dve različite parole.

Najpre su poručili šta misle o Jadranskoj ligi, a zatim i šta se dešava kada splitski huligani nalete na navijače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Witb

    17. februar 2019 | 10:07

    Тако је Србендо...

  • Јован

    17. februar 2019 | 10:41

    ДУЛЕ САВИЋ!!!!!

  • Zeljko

    17. februar 2019 | 12:03

    Morem plovi jedna mala barka je nastala 1992.god.i nije cetnicka pjesma.Nadjite na internetu tekst pjesme i recite sto je u njoj sporno?Govori se o majci kralja Petra koja trazi svoje dete!Drazino ime se pominje samo jednom u pjesmi.Pjesma nikog ne vredja,ne poziva na nasilje i ni u kojem slucaju nije sporna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA