≫ 

Tragedija u Ćićevcu - mladi fudbaler preminuo na utakmici!

Igrač Juhora iz Obreža Stefan Todorović srušio se na utakmici koja se igrala u Ćićevcu

  • 5
Smrt na fudbalskom terenu Foto Ilustracija: Profimedia

Fudbaler Juhora iz Obreža, 19-godišnji Stefan Todorović, iznenada je preminuo na utakmici koja se po podne igrala u obližnjem Ćićevcu, potvrđeno je RTS-u.

Navodi se da se nesrećni slučaj dogodio na samom početku prijateljskog susreta između FK Sloga iz Ćićevca i FK Juhor iz Obreža.

Nije bilo nikakvog kontakta među fudbalerima, kada je mladić iznenada pao na travu.

Igrači oba tima i članovi klubova su pokušali da mu pomognu, ali je ekipe Hitne pomoći samo mogla da konstatuje smrt nesrećnog mladića.

Navodi se da se očekuje se da više informacija o uzroku smrti fudbalera na terenu bude poznato nakon obdukcije i istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Retro

    17. februar 2019 | 21:55

    Tuga do neba.

  • vlast i mir

    17. februar 2019 | 21:31

    SPECIJALISTE SPORTSKE MEDICINE NA SISTEMATSKIM PREGLEDIMA na sest meseci ODOBRAVAJU ili Ne ali JAVNA TAJNA je da se tamo DECENIJAMA RADI PROTIV ZAKONA da li to odobrava veterinar ili vec neko nestrucno lice - VEC POZNATO -ali zakoni su ZaKoNi ili ZAKONI ZA SRBIJU I SVE NAS

  • Jwb

    17. februar 2019 | 23:09

    Brojni klubovi iz nižih liga ne vode igrače na lekarski.. Već samo odnesu registracije (legitimacije, članske knjižice ) kod nekog lekara i daju oko 100€ i udare pecat i posle kao da su bili na lekarskom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA