Haos u svlačionici Bajerna pred Liverpul, fudbaler se unosio u lice Kovaču!

Hoće li se ovo odraziti na meč protiv Redsa?

  • 1

Jesu fudbaleri Bajerna iz Minhena u petak veče pobedili Augzburg i prišli Borusiji iz Dortmunda na tabeli, ali daleko od toga da je situacija na Alijanc Areni idealna!

Tako barem tvrdi ''Bild'' koji javlja da je posle trijumfa Bavaraca došlo do sukoba između Tijaga Alkantare i Nika Kovača. Naime, Španac se navodno unosio Hrvatu u lice u svlačionici, a razlog je to što ga je Kovač izmenio 10 minuta pre kraja meča.

To nije sve što potresa Bajern pred meč Lige šampiona protiv Liverpula (utorak 21.00), jer su igrači besni na Kovača što je nedavno zakasnio na trening.

Arhivska fotografija Tijaga Alkantare Foto: Tanjug/AP

I to samo dan posle bukvice koju je Hrvat očitao igračima da niko ne sme da kasni na treninge. Navodno, Kovač nije na vreme došao pred meč sa Štutgartom.

Bajern je posle 22. odigranog kola uspeo da dođe na -2 u odnosu na Dortmund koji i ponedeljak veče gostuje poslednjeplasiranom Nirnbergu.

>>> Svaki meč za Dortmund je finale Bundeslige, pošto Bajern ima samo dva boda zaostatka i meč više. Večeras u 20.30 gostuju Nirnbergu, kvota na dvojku je 1,40, a na 2&3+ 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nirnberg - Dortmund.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    18. februar 2019 | 19:10

    Pratim Bajern vec nekoliko godina i znam da ova ekipa moze mnogo bolje Kovac je upropastio ovaj tim ne lici vise na onaj Bajern koji gazi sve redom mislim da se g-dinu Kovacu sprema otkaz jer Bajern uopste ne lici na ekipu iz prethodne sezone, ne daje sansu Hamesu Rodrigezu a treba gura Goretzku a neke dobre igrace koje ima u timu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA