Goreće vranjanska Bombonjera! Saša Ćurčić o telepatiji u Londonu, latino senzibilitetu, nošenju kablova sa igračima... (VIDEO)

U svom stilu, kao i uvek kad je Đani u pitanju...

  • 2

Saša Ćurčić održao je zanimljivu konferenciju za medije posle pobede Dinama iz Vranja nad Spartakom sa 1:0.

On je sa oduševljenjem pričao o prvoj pobedi koju je ostvario kao pomoćni trener, iako je tek pre nekoliko dana došao u klub.

- Imao sam telepatski instinkt iz dalekog Londona, njihova energija, kluba i fino vaspitane dece se osetila tamo, to je pokazatelj svima koji su se zapitali šta ću ja u Dinamu. Ovo je prava platforma i igra, zato sam ovde. Ponosan sam na igrače, na decu, stvarno su takički i u disciplini sve odradili fenomenalno.

- Zna se šta ko radi u odbrani, dovešćemo jedan, što se kaže, latinoamerički senzibilitet na lopti, radićemo i na toj poslednjoj trećini. Imali smo u nekoliko momenata lepu igru, pas, produženi pas... U jednom momentu prelepu igru.

Posebno je Đanija oduševilo kako su se svi posvetili izgradnji stadiona, kako se ne bi igralo u susednoj Surdulici sa prinudnim domaćinstvom.

- Znate kako je kada ceo jedan grad živi za fudbalski klub, iako igramo na tuđem terenu, pokazali smo karakter. Znate, na vranjanskoj ''Bombonjeri'' na kojoj ćemo mi napraviti taj ambijent, daćemo krila toj deci. Čekamo beton, čekamo cement, igrači su pre dva dana nosili kablove za struju. To je ta domaća atmosfera, to će nas nositi.

Tim je poslednji na tabeli, pa će borba za opstanak biti grčevita.

- Tabela nije odraz ovog kluba. Rekao sam svima, bez euforije, idemo na prvi trening i okrećemo se ka Banjici.

VIDEO - Skinuo se Ognjen Vranješ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA