Zidan spreman da preuzme Čelsi, ali samo pod ova dva uslova!

Naravno, prvo mora da dočeka Sarijev otkaz

  • 1

Zinedin Zidan je navodno spreman da se prihvati posla u Čelsiju i preuzme klub od Mauricija Sarija, tvrde pojedini engleski mediji!

Francuski stručnjak, koji je sa Realom osvojio tri uzastopne titule šampiona Evrope, trenutno odmara i vaga ponude, a smatra da bi ona prava mogla da stigne na leto.

Činilo se da je njegov dolazak u Mančester junajted već gotova stvar, ali se njegovo ime sada povezuje i sa Čelsijem. Uprkos tome što bi dobio veliki novac da preuzme Plavce, Zidan navodno ima dva uslova koje Roman Abramovič mora da uspuni.

Prvi - da Eden Azar ostane na Stamford Bridžu i naredne sezone, a drugi - da dobije budžet od 200 miliona funti (220 miliona evra) kako bi napravo respektabilan tim u borbi za trofeje.

Mauricio Sari u razgovoru sa sudijom Foto: Tanjug/AP

Zidan najpre mora da dočeka da Italijan napusti Čelsi, a to će se dogodtiti ukoliko sezonu ne završi u TOP 4. Naravno, i ako u međuvreenu ne osvoji barem jedan trofej.

Podsetimo, Plavci u ponedeljka veče igraju protiv Junajteda u okviru FA kupa, a očekuje ih i finale Liga Kupa protiv Mančester Sitija. Takođe, u igri su i u Ligi Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zver

    19. februar 2019 | 03:17

    Zizu nije toliko glup da preuzme celzi, tim kome je potreban totalni remont i koji nece nista uzeti bar naredne 3-4 godine. Siguran sam da ce cekati svoj red da dodje u Juve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA