≫ 

Bata Mirković posle pogibije Šabana ne vodi treninge Partizana: U Humskoj puni razumevanja za svog trenera posle porodične tragedije

Prvi pomoćnici šefa stručnog štaba crno-belih preuzeli su brigu o pripremi utakmice protiv Proletera iz Novog Sada

  • 0

Zbog porodične tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, iznenadne smrti tasta, legende srpske muzike Šabana Šaulića - trener Partizana Zoran Bata Mirković očekivano je propustio današnje obaveze u prvom timu kluba iz Humske.

Ta činjenica, naravno, nije remetila raspored i rad fudbalera crno-belih, pošto su brigu o traninzima preuzeli Mirkovićevi najbliži saradnici i ljudi od poverenja – Gordan Petrić i Žarko Lazetić, koji su počeli pripreme tima za narednu takmičarsku utakmicu sa Proleterom iz Novog Sada (subota, 17.00).

Odsustvo šefa stručnog štaba Partizana verovatno će potrajati još nekoliko dana, jer se tragedija dogodila u inostranstvu, tačnije u Nemačkoj, gde je i on otputovao da bude uz suprugu Sanelu, pa je kompletna porodica posvećena organizovanju tužnog ispraćaja poznatog estradnog umetnika.

Zoran Mirković je bio posebno vezan za svog tasta Šabana; Foto: Marko Jovanović

Klub iz Humske ima puno razumevanje za Mirkovića i njegovu obavezu da u teškim momentima bude uz najbliže, a na oficijelnoj Internet prezentaciji i zvaničnim nalozima na društvenim mrežama Partizan se takođe dirljivim rečima oprostio od Šabana Šaulića.

Šaban Šaulić će najverovatnije biti sahranjen u petak na Novom grobrlju u Aleji zaslužnih građana, a poslednji ispraćaj kralja narodne muzike obaviće se bez ijednog sveštenog lica.

VIDEO: Šaban Šaulić o pobedi Zvezde nad Liverpulom: Malo sam se razočarao, onaj sudija, đubre jedno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA