≫ 

Ovo je istina o navodnom transferu Pavkova u Kinu: Telegraf saznaje da ponuda ne postoji, a Mrkela poručuje: Ne prodajemo igrače po svaku cenu!

Miljenik navijača nema konkretnu ponudu, a mnogi na Marakani iznenađeni su da se uopšte pojavila vest o njegovom transferu

  • 17

Određeni mediji pustili su informaciju da Milan Pavkov ide u Kinu u transferu vrednom između 3 i 4 miliona evra, ali prema saznanjima Telegrafa, to nije tačno, niti uopšte postoji bilo kakva ponuda, osim stidljivog interesovanja, koje je daleko od realizacije.

Na Marakani su iznenađeni ovim pisanjem i trenutno ne postoji bilo kakva konkretna ponuda, potvrđeno je Telegrafu iz više izvora na Marakani.

Kontaktirali smo ovim povodom i sportskog direktora Crvene zvezde, Mitra Mrkelu, koji nije želeo da bilo šta konkretno kaže. Pomenuo je da postoji određeno interesovanje, ali je sve daleko od bilo kakvog završenog posla, i pitanje je da li će uopšte do 28. februara, do kada traje prelazni rok u Kini, uopšte nešto i da se promeni.

Na konkretno pitanje o tome da li je tačno da Pavkov ide u Kinu i da postoji ponuda između 3 i 4 miliona evra, sportski direktor crveno-belih je rekao sledeće:

- Nemam komentar na to pisanje, postoji određeno interesovanje, ali dalje o tome ne mogu ništa da kažem.

- Dva meseca pričamo o prelaznom roku, ako bude neke ponude koja ne može da se odbije, možemo da pričamo o nekom transferu, ali nismo u situaciji da moramo da prodajemo igrače po svaku cenu - rekao je Mrkela za Telegraf.

VIDEO: Topla dobrodošlica Pavkova za Telegraf uz hladno pivo i vruće prase!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    19. februar 2019 | 12:38

    Мало је то за играча који је два комада дао Ливеу. Али и поред тога, ми несмемо бити као неки који своје најскупља појачања продају буд зашто, негде далеко у азију. Мсм да се зову Сума и Леонардо...

  • piksilendija

    19. februar 2019 | 13:20

    Piksilend vas ceka..da li je moguce da sve veliiikkkkeee zvezdine zvezde samo mogi igrati u kinio..da li ikom jasno kako novine u srbiji od obicnih malih igraca zele napravit veliku zvezdu da bi pokazali kako je kao zvezda veliki klub..pa ima li ijedan da igra barem u neko evropskoj trecoj ligi..pikislend je vas raj

  • Viktor

    19. februar 2019 | 12:45

    Savic , Borjan i Pavkov su samo ostali u ovoj Rupi od kluba... Cekamo ponude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA