≫ 

EKSKLUZIVNO! Srbija uvodi VAR: Usvojena Partizanova inicijativa, Zvezda nije glasala!

Vodila se duga rasprava, a na kraju je usvojena odluka da se formira zajednička Radna grupa Zajednice Superligaša i FSS-a za uvođenje VAR-a

  • 92
VAR Srbije Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock/WIkipedia

Bilo je, kao i uvek u srpskom fudbalu, povuci-potegni, ali treća inicijativa Partizana za uvodjenje VAR-a u domaćem takmičenju ovoga puta je dala rezultata!

Na Skupštini Zajednice Superlige i Prve lige Srbije, koja se održava u Staroj Pazovi i još uvek je u toku, izglasano je da se udje u proces uvodjenja video tehnologije, koja je zastupljena u gotovo celom svetu, saznaje Telegraf!

Crno-bele je na pomenutom zasedanju predstavljao potpredsednik Vladimir Vuletić, koji je krajem decembra i podneo inicijativu za uvodjenje VAR tehnologije i da rasprava je, kao što smo pre nekoliko dana i najavili, uvrštena u dnevni red.

Epilog-velika pobeda Partizana, koju su izglasli klubovi Superlige, u odsustvu Crvene zvezde, čiji predstavnici se nisu pojavili na zasefanju.

Zasedanju prisustvuju predstavnici 28 od 32 kluba, no, nije poznato zašto se predstavnici šampiona Srbije nisu pojavili. FSS predstavljao Jovan Šurbatović, a pomenuta 6. tačka je bila Partizanova pisana inicijativa, koju je Vuletić obrazlagao i argumentovao.

Nakon duge rasprave sa Šurbatovicem, jednoglasno usvojeno (glasali samo Superligaši) da se formira zajednička Radna grupa Zajednice i FSS za uvođenje VAR u Srbiji! Partizan će biti član pomenute Radne grupe, a predstavljaće ga zamenik generalnog direktora kluba Milorad Nikolić, koga je Vuletić predložio ovom prilikom!

VIDEO: Delije koreografijom „udarile“ na Firmaše

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanovic.

    19. februar 2019 | 15:14

    Pa kako ce sad zvezda da daje golove sa atletske staze, da dobija penale gde oko njenog igraca koji se sapleo na pertlu nema na 2 metra protivnickog igraca, da joj svaki drugi gol bude iz ofsajda, da joj se priznaju golovi i kada lopta ne udje u gol... i tako dalje, nema mesta da nabrajam vise.

  • Fmp

    19. februar 2019 | 15:14

    Naravno da nije htela sve nam je jasno!!!Hvala.

  • Objektivno

    19. februar 2019 | 14:59

    Majo Vujović i Srdjan Obradović u neverici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA