≫ 

Partizan čestitao Đokoviću: Kad mislimo da nada ne postoji, On pronađe nadljudsku snagu...

Novak Đoković je pobrao mnogo pohvala posle četvrtog Laureus priznanja

  • 3

Fudbalski klub Partizan čestitao je najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću na Laureus nagradi za najboljeg sportistu planete. Đoković je poznat kao navijač Crvene zvezde, ali je svojevremeno bio član TK Partizan na svojim teniskim počecima.

- Kada gotovo mislimo da nada ne postoji, čovek u sebi pronađe nadljudsku snagu da nastavi dalje. To nas u sportu i životu razlikuje od prosečnih i gura ka vrhunskim rezultatuma.

On je jedan od tih, koji je postao još bolji i vanvremenski, baš kada su svi mislili da je povratak na tron nemoguć.

View this post on Instagram

Vanvremenski Novak! @djokernole Kada gotovo mislimo da nada ne postoji, čovek u sebi pronađe nadljudsku snagu da nastavi dalje. To nas u sportu i životu razlikuje od prosečnih i gura ka vrhunskim rezultatuma. On je jedan od tih, koji je postao još bolji i vanvremenski, baš kada su svi mislili da je povratak na tron nemoguć. Zato mu se danas čitav svet divi i uz to poštovanje jednoglasno slaže, da je On, Novak Đoković, najbolji sportista sveta već četvrti put po mišljenju sportske akademije Laureus na svečanoj ceremoniji održanoj u Monaku. FK Partizan čestita Novaku Đokoviću i njegovoj porodici ovo laskavo priznanje i ujedno se raduje novim sportskim uspesima koji najpozitivnije reprezentuju Novaka i našu zemlju u svetu. Đoković je već tri puta biran za najboljeg: 2012, 2015. i 2016.godine.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Zato mu se danas čitav svet divi i uz to poštovanje jednoglasno slaže, da je On, Novak Đoković, najbolji sportista sveta već četvrti put po mišljenju sportske akademije Laureus na svečanoj ceremoniji održanoj u Monaku.

FK Partizan čestita Novaku Đokoviću i njegovoj porodici ovo laskavo priznanje i ujedno se raduje novim sportskim uspesima koji najpozitivnije reprezentuju Novaka i našu zemlju u svetu.

Đoković je već tri puta biran za najboljeg: 2012, 2015. i 2016.godine - navodi se u saopštenju Partizana.

Đoković je u ponedeljak uveče za najboljeg sportistu sveta izabran u konkurenciji Kilijana Embapea, Luke Modrića, Elijuda Kipčogea, Lebrona Džejmsa i Luisa Hamiltona.

VIDEO - Jer tri su za sreću! Novak Đoković i Monika Seleš se izljubili po srpski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smele95

    19. februar 2019 | 16:53

    A pre nekoliko meeseci zeljko pantic napljuvao novaka...

  • Ccc...

    19. februar 2019 | 16:13

    Ovako se poštuju komšije! Lep gest! Prvi komšija je bliži od najbližeg rodjaka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA