Stigla prva reakcija Zvezde o VAR-u Srbiji: Želimo da suđenje u Superligi bude na još višem nivou!

Predsednik crveno-belih oglasio se za naš portal povodom usvajanja inicijative za uvpđenje video tehnologije

  • 19

Posle usvajanja inicijative za uvođenje VAR-a u Srbiji, koju je pokrenuo Partizan, čiji je potpredsednik Vladimir Vuletić ubedio FSS i ostale klubove da glasaju, ali ne i Crvenu zvezdu, jer njeni predstavnici nisu prisustvovali Skupštini Zajednice Superlige i Prve lige Srbije, potražili smo i stav kluba sa Marakane povodom ovoga.

Predsednik kluba Svetozar Mijailović, rekao je kratko za Telegraf da njegov klub snažno podržava uvođenje VAR-a i da se raduje zbog ovoga.

- Crvena zvezda je uvek bila za uvođenje VAR tehnologije u srpski fudbal. Želimo da se suđenje u Superligi podigne na što viši nivo. Sa velikim nestrpljenjem očekujemo da VAR bude implementiran - poručio je Svetozar Mijailović za naš portal.

VIDEO: Delije odgovorile Torcidi posle napada na vaterpoliste

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zde

    19. februar 2019 | 16:43

    bravo moze var nedamo titulu zvezda sampion

  • Pfc

    19. februar 2019 | 17:36

    Najvece zlo Srpskog fudbala.. Pogledaj te KK i Covica.. Kad je Partizan u kanalu oni su za mir, pa sve najbolje cim im ih pobedis i ne dozvolis da ukradu, jel samo tako znaju da osvoje nesto oni drze koferencije i pricaju da se coveku zgade.. tako i Fk, sad Terzic sve najbolje o Partizanu isto kao pre dve god, a da uzmemo titulu, bila bi varedna kof, lopovi, ukrali nam.. Zapamtite najvece zlo srpskog sporta...

  • Nenad

    19. februar 2019 | 17:18

    "...uvek bila za uvođenje VAR-a." Hahhahahhahahahahhahahaah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA