Dva puta po tri gola Partizanu, to su mi najdraži pogoci: Joveljić o najboljem trenutku u Zvezdinom dresu (VIDEO)

Dejan Joveljić otkrio i najveći uspeh i blam na terenu

  • 7

Mladi špic Crvene zvezde bio je gost u klupskoj emisiji "Od gola do gola" u kojoj je odgovario na više pitanja i između ostalog i to kako je izgledala njegova prva utakmica u seniorskom timu kluba iz Ljutice Bogdana.

- Nisam se uplašio ničega jer već dugo nosim Zvezdin dres pa nisam osećao nikakvu tremu, nego je bilo normalno kao i svaki drugi susret - rekao je Joveljić.

Tek skorije je počeo da dobija šansu sve češće i u prvom timu, ali je već imao i neke zapažene partije. Jedna od takvih je bila protiv subotičkog Spartaka kad je dao dva gola. Iz mlađih kategorija su mu omiljeni večiti derbiji.

- Što se tiče mlađih kategorija ima ih dosta, možda dva puta po tri gola Partizanu, sigurno su to najlepši i najdraži golovi, a u prvom timu Spartak - kaže Joveljić.

Koškanja na terenu nije imao, a jedan od najvećih blamova mu je kad zbog uskog dresa nije mogao da pokaže Zvezdinu majicu posle postignutog gola.

VIDEO - Ko je poslednji ostao da šutira na Zvezdinom treningu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    19. februar 2019 | 20:51

    Њихова чувена "школа" ал само док не дођу мајстору на црту, па им покаже где им је место...

  • Zvezda

    19. februar 2019 | 23:19

    Mali je opasan talenat i jedan od retkih u poslednje vreme koji se pojavio da mu se vidi put velike slave, a plus pravi delija! Majstore samo napred pa da te gledamo i u reprezentaciji Srbije!!!

  • Milan

    19. februar 2019 | 23:10

    Ko je bre ovaj.dosadise i Bogu i djavolu snjim. Ima 20g ne igra za prvi tim a stalno trtljaju nesto. Jel ga spremaju za pijac. A iz nase škole su u tim godinama otišli u jake klubove. Ljajic mitrovic marković zivković jovetić

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA