≫ 

Bio je heroj Srbije, pa je izdao i prešao da igra za drugu reprezentaciju, a sad je završio u hrvatskom klubu (FOTO) (VIDEO)

Staniša Mandić će pokušati da oživi karijeru u Zrinjskom iz Mostara

  • 16

Napadač Staniša Mandić, koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije postao prvak sveta na Novom Zelandu, karijeru nastavlja u Zrinjskom, potvrdio je HŠK Zrinjski na svojim društvenim mrežama.

Mandić u klub iz Bosne i Hercegovine dolazi kao pozajmljeni fudbaler norveškog Songdala do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovora.

Zrinjski nastupa u Premijer ligi BiH, ali je ovaj klub iz Mostara klub za koji navijaju Hrvati, koji žive u ovom gradu. Uostalom, i ime im to najbolje govori - "Hrvatski športski klub Zrinjski".

Mandić je profesionalnu karijeru počeo u Čukaričkom, odakle je 2017. godine otišao u Norvešku.

Ostaće upamćen po golu za "orliće" u finalu Mundijalita protiv Brazila (2:1), ali je ubrzo posle toga odlučio da nastupa za A tim Crne Gore (za koji je odigrao četiri utakmice) pošto je rođen u Herceg Novom, i time je razočarao navijače, koji su to shvatili kao izdaju.

Od tada njegova karijera stagnira, a sada će pokušati da je oživi u Mostaru.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by HŠK ZRINJSKI MOSTAR (@hsk.zrinjski) on

- Nisam mnogo razmišljao kada se pojavila opcija dolaska u Zrinjski, jer se ipak radi o najboljem klubu u BiH, koji se svake sezone bori za titulu. U Mostar sam došao s velikim očekivanjima, ali i jako pozitivnim osećajem, jer mislim da je Zrinjski pravi klub za mene u ovom trenutku. Želim da se zahvalim ljudima iz kluba na ukazanom poverenju, a sada je na meni da to poverenje opravdam na pravi način - poručio je Mandić.

VIDEO: Erik Jirka prvi put u tramvaju i prvi put priča na srpskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kokolo

    20. februar 2019 | 13:41

    Nemojte mene. Ja sam Crnogorac.

  • Vlada NS

    20. februar 2019 | 12:36

    Nadji svoju srecu tamo i da se vise nikad ne vratis u srpski fudbal...

  • Blazo

    20. februar 2019 | 12:47

    Steta! Iz nekog inata je htio da zaigra za CG i sve mu krenulo biz brdo. Da je sacekao neko vrijeme, zaigrao bi za Srbiju i bolje bi prosao i u klupsoj karijeri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA