Telegraf sa Sašom Ćurčićem na treningu u Vranju: Kaznio je svakog ko promaši zicer, pa pokazao da je i dalje majstor fudbala! (VIDEO)

Popularni Đani je na novom početku, i u životu i u karijeri!

  • 10

FK Dinamo Vranje dobio je novu energiju dolaskom Saše Ćurčića, u šta se ekipa Telegrafa uverila na licu mesta, na jednom popodnevnom treningu na jugu Srbije.

Sve počinje na stadionu koji se polako sređuje i priprema za svoju superligašku premijeru, koja je prilično dugo čekana, nakon predugog perioda igranja u Surdulici.

Sjajna atmosfera pre treninga Foto: Telegraf.rs

Nisu Vranjanci raspoloženi da svoj tim gledaju na prinudnom domaćinstvu, pa se čeka potpuno "šminkanje" i sređivanje domaće "Bombonjere" niko ne sumnja da će kapacitet od 8.000 biti mali da primi sve koji žele da bodre klub.

Na samom stadionu se ekipa okuplja i oblači opremu za trening, a onda se svi automobilima 10-minutnom vožnjom prebacuju na drugi teren sa veštačkom travom, gde se stručni štab deli prema zadacima, a tu na scenu stupa i Đani.

Poslednje pripreme Foto: Telegraf.rs

I dalje ima ono ludilo i sjaj u očima, ali je sada to preusmerio na pravi način, na fudbalsku strast i rad sa igračima, sa željom da pokaže svima kako je raskrstio sa rijaliti prošlošću i da mu je u mislima samo fudbal.

Spreman za trening Foto: Telegraf.rs

Lokalni klinci su upijali ceo trening sa strane, a posle istrčavanja i zagrevanja, prvi trener Radmilo Jovanović radio je sa defanzivcima, dok je Ćurčić preuzeo navalu i radio na realizaciji, bez ikakvih pošteda.

Ko promaši zicer, zna se... Foto: Telegraf.rs

Ko bi promašio dobro pripremljenu šansu na centaršut, morao je da radi 10 kaznenih sklekova, a ko promaši zicer, sklekove je morao da broji i do 15-20.

Traži se i maštovitost od igrača, veća hrabrost u driblingu Foto: Telegraf.rs

Kada se trening priveo kraju za većinu igrača, Ćurčić je ostajao da radi sa pojedincima na korekcijama, a zatim je i sam pokazao da i dalje ima tehniku i top u nozi na kojima bi mu pozavideli mnogi aktuelni superligaški igrači... Kako je to izgledalo, možete pogledati u snimku na vrhu teksta.

Uskoro ćete na našem portalu imati priliku i da pročitate veliku ispovest Saše Ćurčića, koji je bez dlake na jeziku pričao o greškama, kultnim izjavama, mitovima o sebi, Partizanu, Zvezdi, Dinamu, Kristal Palasu, ali i o tome kako je teško primio vest o tragičnoj smrti Šabana Šaulića, prijatelja čije su pesme umele da ga podignu iz najgorih životnih situacija.

VIDEO - Karirani stolnjak, fotografija sa majkom i veliki snovi o driblinzima: Šaban nikad nije preboleo fudbalski teren

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    21. februar 2019 | 21:47

    Ovaj nekog da trenira?! Budi bog snama..

  • Mixa

    21. februar 2019 | 21:42

    Majko mila ko se sve bavi trenerskim poslom kod nas

  • Srba

    22. februar 2019 | 05:10

    Napred Djani pokreni moje zemljake to su posteni i vredni ljudi koji vole iznad svega svoj Dinamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA