Ronaldo provocirao i u miks zoni, predsednik Atletika mu surovo odgovorio: Ti si osvojio 3 titule LŠ, a ne 5! Neko drugi je dobio preostala 2 finala!

Posle izjava prvog čoveka Jorgandžija, tek se očekuje bura vezana za Ronalda i pomenutu provokaciju

  • 4

Provokacije sa terena, kada je navijačima Atletika pokazivao da je osvojio pet titula Lige šampiona, napadač Juventusa Kristijano Ronaldo nastavio je i u miks zoni!

Ponosno podignuta šaka i pet raširenih prstiju jasno su aludirali na uspehe Portugalca, dok je skupljenom pesnicom podsetio da Jorgandžije nemaju nijedan trofej u ovom takmičenju. Uostalom, to je i rekao posle meča.

- Imam pet Liga šampiona, Atletiko nema nijednu - jasno je poručio.

Vrlo brzo je stigao odgovor od prvog čoveka Atletika - Enrikea Sereza - koji je imao jaku poruku za Ronalda.

Podsetimo, Serezo je u jednom trenutku napustio utakmicu zbog VAR tehnologije koja je tri puta ''sudila'' na štetu njegovog kluba.

- Samo da razjasnimo malo situaciju. Kristijano Ronaldo nije osvojio pet trofeja u Ligi šampiona, već samo tri. Preostala dva finala protiv Atletika sigurno nije on bio taj koji ih je dobio. Neko drugi je to uradio i za njega, a ko, otkriću vam u sledećem intervjuu - rekao je Serezo.

Podsetimo, Atletiko je dobio JUventus rezultatom 2:0 golovima Himeneza i Godina za pet minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA