≫ 

Nemanja Vidić nema dilemu oko trenerske pozicije, poslao je poruku Mančester junajtedu!

Veruje Nemanja u legendu

  • 2

Legendarni igrač Mančester junajteda, Nemanja Vidić, veruje da bi Ole Gunar Solskjer trebalo da ostane na klupi tima i nastavi  započeto.

- Ovaj start nije slučajan, on je ono što je potrebno Junajtedu. Veliko ime ne garantuje ništa, tu su bili Murinjo i Van Gal i nisu uspeli. Za mene je Murinjo jedan od najboljih trenera u poslednjih 40 godina, ali nije išlo - iskren je Vidić.

- Zbog toga treba sačuvati Olea, uspeo je da nađe zajednički jezik sa igračima, da igra pozitivan fudbal po koje smo poznati. Niko to nije uradio bolje od njega - dodaje Vidić, koji je jednu sezonu bio saigrač sa Norvežaninom.

Nemanja je u Junajtedu osvojio pet titula, Ligu šampiona i tri Liga kupa, a sprema se za trenerski posao, u nadi da će jednog dana i sam preuzeti Đavole.

Kada te navijači ovako isprate na revanš Lige Evrope, nema teorije da na kraju ne prođeš dalje

U malom londonskom derbiju (20.45) Vest Hem ima priliku da produbi agoniju Fulama u borbi za opstanak. Kvota na Čekićare je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Fulam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA