Bata Mirković nije mogao da održi konferenciju zbog sahrane Šabana, ali je prokomentarisao peh Partizana: Kako je u životu, tako je i u fudbalu

Trener crno-belih pozvao je na oprez pred duel protiv Proletera iz Novog Sada i istakao je da će morati da se snađu bez Svetozara Markovića koji je povređen

  • 3

Trener Partizana zbog pogibije svog tasta Šabana Šaulića, čija je sahrana u petak od 14 časova na Novom groblju u Beogradu, nije bio u mogućnosti da održi konferenciju za medije pred meč crno-belih protiv Proletera iz Novog Sada.

Partizanu je ovo prvi meč na svom terenu u prolećnoj polusezoni, a uprava je odlučila da ulaz na meč, koji je na programu u subotu od 19 časova (Arena sport 1), bude slobodan, nakon što je potvrđeno da je stadion u vlasništvu JSD Partizan.

Mirković je istakao da njegovu ekipu očekuje težak meč.

- Pred nama je utakmica sa Proleterom koja je poznata kao jedna čvrsta i neugodna ekipa. Čak, ako se pogleda statistika možemo reći da bolje igraju na gostovanjima odnosno da su više bodova uzeli u prvenstvu kao gosti, nego kao domaćini. I u toj prvoj utakmici u Novom Sadu smo se silno namučili. Nisam siguran da smo u tom momentu i zaslužili tu pobedu, tako da sve te stvari pozivaju na oprez.

- Čvrsti su, bolji deo ekipe su im napadačka četvorka − Čović, Čolović, Vujaklija i Krasić - poručio je Mirković.

On se osvrnuo i na izostanak Svetozara Markovića, koji će biti van tima bar do plej-ofa, jer ga čeka operacija meniskusa.

Sveta je veoma bitan za našu obranu i našu igru, ali kako u životu, tako i u fudbalu se vodimo onim, da koga nema bez njega se mora - zaključio je Mirković.

VIDEO: Luka Adžić prvi put nakon dedine smrti stigao u dom Šaulićevih, sa njim Sanela i Bata Mirković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    22. februar 2019 | 12:57

    Da se odlozi derbi dok Partizani ne budu kompletni. Kuknjava se slusati ne moze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA