≫ 

I kamen bi zaplakao: Šabanov kovčeg spustili u grob uz potresnu pesmu, Bata Mirković neutešan! (VIDEO)

Trener Partizana bio je posebno vezan za svog tasta

  • 23

Saban Šaulić je sahranjen na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana, uz prisustvo ogromnog broja ljudi. Najteže je bilo porodici kralja narodne muzike, a najpotresnija scena viđena je kada je kovčeg spuštan u grob, i kada su harmonikaši zasvirali Šabanov hit "Ne plači dušo".

Scena koja je parala srca, naterala bi i kamen da zaplače. I najtvrđi ljudi, potput Zorana Bate Mirkovića, trenera Partizana, koji je zet Šabana Šaulića, nije mogao da obuzda emocije.

Zaplakao je i na licu se videla velika tuga, jer je bio posebno vezan za svog tasta. Takođe je sve vreme grlio i tešio svoju suprugu Sanelu.

Šaban Šaulić je sahranjen uz prisustvo oko 5.000 ljudi, među kojima su bili brojni sportisti, predstavnici Crvene zvezde i Partizana, kao i bivši as Barselone koga mnogi nisu prepoznali.

Porodica Šabana Šaulića ispraća svog voljenog na večni počinak; Foto: Nikola Tomić

Sahrani je prisustvovao i njegov bivši zet Ivan Adžić, otac Luke Adžića i brojne ličnosti iz sveta sporta, kulture, muzike, politike i ostalih društvenih sfera.

Podsetimo, Šaban Šaulić je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, kada je na njega naleteo Turčin Alsin Levent, koji je bio pod dejstvom alkohola, bez vozačke dozvole i vozio je brzinom od 180 km/h.

U saobraćajnoj nesreći je poginuo i njegov prijatelj muzičar Mirsad Kerić, koji je bio za volanom, dok je Boban Stojadinović, koji je sedeo na zadnjem sedištu prošao sa lakšim telesnim povredama.

VIDEO: Miša Tumbas došao na sahranu Šabana Šaulića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka

    22. februar 2019 | 16:23

    Umiru mlada deca, sta je tu toliko dramaricno?! Ziveo u luksuzu i privilegovan. Ziveo i doziveo starost. I pre njega su umirali i posle njega ce.

  • 🐤

    22. februar 2019 | 16:49

    Goca place otisao Saban,ko ce sad da prihoduje,u svemu trebabiti sroman pohlepa nikom nije donela dobro.

  • trifa

    22. februar 2019 | 16:23

    šaban je samo hteo u grob pored svog oca u sapcua ova promocija estrade!!!?da ode da pociva u mirunisu isostovali żelju pokojnika svima znamu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA