≫ 

Goreće Hrvatska: Torcida stiže na Maksimir da navija protiv Dinama u Evropi! (FOTO)

Voljom žreba odlučeno je da se Dinamo sastane sa benfikom, bratskim klubom Hajduka

  • 8

Fudbaleri Dinama posle pobede nad Viktorijom Plzenj, plasirali su se u osminu finala Lige Evrope gde će u duelu sa Benfikom potražiti prolaz u nastavak takmičenja. 

Iako je u prvom meču poražen od Viktorije u Plzenju, Dinamo je sjajnom igrom pred punim Maksimirom slavio sa 3:0 za veliku radost navijača i Bed Blu Bojsa koji su konačno dočekali proleće u Evropi.

Ipak, ono što najavljuje dodatna uzbzuđenja i potencijalne bezbednosne probleme za hrvatsku policiju jeste sledeći protivnik Zagrepčana, a reč je o Benfik, čiji su navijači, popularni No Name Bojsi u "bratskim" odnosima sa popularnom Torcidom, navijačima Hajduka iz Splita.

Dva hrvatska kluba najveći su rivali, pa se, shodno tome, očekuje meč visokog rizika, kako zbog navijača iz Portugalija, tako i verovatno nekoliko stotina Torcidaša koji će doći u Zagreb kako bi podržali Benfiku u borbi za nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

 

Prijatelljstvo navijača dva kluba datira još od 1994. godine kada je u Španiji poginula grupa navijača koja se vraćala sa utakmice Benfike i Hajduka.

Po podsetimo, prvi meč igra se 7. marta u Zagrebu, dok je revanš sedam dana kasnije u Portugaliji.

 

VIDEO: Hrvatski huligani odlaze iz policijske stanice u Grockoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    22. februar 2019 | 16:22

    Poubijajte se

  • Miki rubiroza

    22. februar 2019 | 20:04

    Delije ce da tuku i jedne i druge i trece kad bude bilo prilike...

  • Dragan

    22. februar 2019 | 19:33

    Turski konjanici će da podrže plave zloceste dečke ..nisu za džaba imali najbolju saradnju sa njima ,razmena igrača,vezanje zastava,zajedničke legende,oba udbaska kluba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA