≫ 

Miša Tumbas izljubio Džaju kao najrođenijeg: Emotivni susret navijača Partizana i Zvezdine legende na sahrani Šabana Šaulića (FOTO)

Tumbas nije mario za prepreke, na svoj rođendan, probio se između Džajićeve ćerke Dragane i supruge Branke kako bi došao do fudbalske legende i pozdravio je

  • 34

Jedan od najpoznatijih i najomiljenijih navijača Partizana Miša Tumbas, došao je na sahranu Šabana Šaulića kako bi odao poštu Kralju narodne muzike, i to na dan koji je za njega lično poseban.

Naime, Miša je u petak proslavio 65. rođendan, ali to ga nije sprečilo da se pojavi na Novom groblju, gde je između ostalog naleteo na legendu Crvene zvezde, Dragana Džajića.

Bez obzira na činjenicu da je "okoreli" Partizanovac, Miša je prijateljski "napao" popularnog Džaju koiji je bio zatečen potezom legendarnog navijača crno-belih. Naravno, sve se završilo zagrljajem i prijateljskim poljupcem"večitih rivala".

Miša je pokazao da, i te kako, zna šta je fer-plej, poštovanje navijača i, na kraju, trenutak i mesto gde se nalaze, baš kao i Džajić koji je blagonaklono reagovao na ovaj gest.

Uostalom, obojicu je decenijama unazad svojom muzikom spajao Šaban.

Susret Miše i Džaje na ulazu u Novo groblje; Foto: Marko Jovanović
Miša je izljubio Džajića kao najrođenijeg; Foto: Marko Jovanović
Obijicu su spajale pesme Šabana Šaulića; Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Ekskluzivni snimak! Vanbračni sin Šabana Šaulića došao na očevu sahranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    23. februar 2019 | 11:52

    Za razliku od mnogih i grobara i delija ili ti cigana, kako god, Miša Tumbas neizmerno voli svoj klub, ali isto tako i voli fudbal uopšte i poštuje fudbalske velikane kao što je Džajić... Ali, Miša je običan navijač, a ne navijač iz interesa...

  • Cubaka

    23. februar 2019 | 09:26

    Zvezdas sam ali svaka cast za Misu Tumbasa, malo je danas takvih pravih navijaca koji vole svoj klub ali postuju i druge, omladino ucite.

  • Neša - Kg. Navijač Zvezde.

    23. februar 2019 | 11:25

    BRAVO MAJSTORE !!! Da se svi delije i grobari ponašaju tako. U duhu ferpleja. To je svima potrebno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA