≫ 

Uprava Partizana ne ide na derbi zbog skandala sa penisom od balona: Samo jedan čelnik crno-belih ide na Marakanu! (VIDEO)

Zbog nemilih scena u VIP loži na prethodnom 157. okršaju večitih, na stadionu "Rajko Mitić", većina čelnika crno-belih iz principa ne ide na današnje gostovanje

  • 13
Vladimir Vuletić, Ivica Iliev, i Milorad Vučelić neće biti u loži stadiona Rajko Mitić; Foto: MN Press

Najuže rukovodstvo Partizana, preciznije - čelnici koji se u Humskoj pitaju za sve, neće ići na 159. večiti derbi, na stadion Crvene zvezde. U loži stadiona "Rajko Mitić", u delu predviđenom za goste, naći će se samo generalni direktor Miloš Vazura, mada i u njegovom slučaju još uvek postoji mala dilema, dok je ostatak vrhuške kluba odlučio da ne ide na utakmicu.

Razlog su nemili događaji na 157. večitom derbiju, koji se takođe igrao na stadionu Crvene zvezde, a na kome su i na tribinama i u VIP loži viđene mučne scene. Čelnici Partizana su tada bili na gostovanju najvećem rivalu u gotovo punom sastavu, jer po preporukama službi bezbednosti samo potpredsednik Vladimir Vuletić nije išao na utakmicu.

VIDEO: Pogledajte reakciju uprave Partizana kada su im Delije donele džinovski penis od balona u ložu

Ta činjenica ipak nije sprečila skandal, pošto su sredinom drugog dela utakmice, nadomak svečane lože, navijači domaćih doneli falus od balona i pokušali da ga ubace u prostor gde su se nalazili čelnici Partizana. I, to nije sve, do tog trenutka Uprava crno-belih je bila izložena konstantnim uvredama i to od strane nepoznatih lica u loži, a i tokom poluvremena u kafeu nadomak svečane lože.

Penis od balona u loži ubačen pred predstavnike Partizana na 157. večitom derbiju; Foto: Nikola Jovanović

To je bila samo kap, koja je prelila čašu, jer se i nekoliko puta pre toga Uprava Partizana nalazila u neprijatnim situacijama prilikom gostovanja večitom rivalu (verbalni napad navijača u VIP loži (!?), zbog koga je žandarmerija izvodila čelnike sa stadiona).

Zato je kompletno rukovodstvo crno-belih odmah napustilo 157. derbi i uputilo se ka stadionu u Humskoj, odakle je izdato i zvanično saopštenje kluba.

Zbog svega navedenog delegaciju crno-belih će u Ljutice Bogdana u subotu predvoditi samo generalni direktor Vazura, sa kojim će na gostovanje pojedini članovi Upravnog odbora, dok na stadionu "Rajko Mitić" neće biti predsednika Milorada Vučelića, potpredsednika Vladimira Vuletića, te sportskog direktora Ivice Ilieva.

VIDEO: Odbrojavanje do 159. večitog derbija, koja strana Topčidera će slaviti?

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilon

    2. mart 2019 | 12:06

    Steta, bas ce nam nedostajati, posto realno za drugo i nisu osim za sprdnju.

  • Delija

    2. mart 2019 | 11:58

    Dosli bi oni da nema prenosa na O2

  • 001

    2. mart 2019 | 14:12

    Тужно је бити навијач Партизана,гледати Звезду са тв екрана.... Звездо згази их све!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA