≫ 

Liči li vam "ovo" na Bekama? Legendarni Englez počastvovan statuom u Los Anđelesu, utisak je da je majstor mogao bolje da ga odradi (VIDEO)

Beks u društvu supruge prisustvovao svečanosti otkrivanja njegove biste

  • 1

Engleski fudbaler Dejvid Bekam (43) dobio je svoju statuu u Los Anđelesu, ispred stadiona na kojem svoje utakmice igra njegov bivši klub "El-Ej Galaski", čime mu je ukazana najveća moguća čast i jedini je u istoriji MLS lige čija je slava oličena u bisti.

Doduše, statua baš i ne prikazuje verno lik velikog fudbalera, samo najbolji poznavaoci fudbala bi mogli da prepoznaju Bekama, no bitan je gest i pažnja koju je dobio od vlasnika kluba, a sve ostalo je manje važno.

Bekam je pet sezona igrao za "Galaktičare", od 2007. godine, sa njima osvojio dve titule, ali i srca navijača i ljubitelja fudbala u SAD, ujedno bio i prva istinska zvezda koaj je kročila na američko fudbalsko tle i zauvek ga promenila.

Beks je sa suprugom Viktorijom prisusustvovao još jednom velikom događaju u svom životu.

- Ovim je san postao stvarnost - rekao je Bekam, vlasnik MLS tima inter Majami koji če naredne godine debitovati u najjačoj amerikoj "soker" ligi.

Otkrivanju biste bili su Bekamov bivši saigrač iz Galaksija robi Kin, te Kobi Brajant i reper Snup Dog.

Ponos ga je preplavio dok je držao govor.

- Zaista sam ponosan što ste, pod "a" ovim ponovo učinili mladim i pod "b", dali ovo mojoj porodici i prijateljima, posebno mojoj deci, koji će moći ovde da dođu i da vide šta je njihov otac postigao u Los Anđelesu - rekao je Bekam.

Veliki dan za "Galaksi" upotpunio je Zlatan ibrahimović pobeničkim golom u prvoj utakmici nove sezone protiv Čikago Fajera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    3. mart 2019 | 13:44

    Mene statua vise podseca na naseg zeta. Original. Da majstor nije polupao loncice?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA