≫ 

Nije Partizan bio bolji, Zvezda je bila loša, a čist gol nam nije priznat: Marin odbrusio Pantiću u emisiji uživo i objasnio šta se dešavalo sa crveno-belima u derbiju! (VIDEO)

Razmena mišljenja Pantića i Marina, završila se samo na verbalnom duelu

  • 52

Fudbaleri Cvrene zvezde i Partizana bili su gosti Pregleda Superlige, emisije koja se svakog ponedeljka emituje na TV Arena sport, i u kojoj su akteri 159. Večitog derbija dala svoje viđenje dešavanja na terenu.

U jednom momentu Danilo Pantić je govorio o prvom poluvremenu, za koje smatra da je u potpunosti pripalo Partizanu.

- Sviđalo mi se kako su počeli utakmicu. Partizan je mnogo bolje počeo, to se videlo. Zvezda je ušla, mogu da kažem malo uplašeno i obazrivo, a Partizan je imao dogovor u svlačionici da da svoj maksimum, da s epokidaju i da probaju da pobede. Partizan je u tom prvom poluvremenu izgledao bolje, posle u tom drugom su imali par situacija gde su imali situacije da reše utakmicu drugim golom. U poslednjih pola sata Zvezda je očekivano preuzela inicijativu, krenula na Pavkova i postigla gol. 

Ipak, na njegov komentar nadovezao se Marko Marin, koji mu se suprotstavioi istakao da crno-beli nisu bili toliko dominantni, naročito posle "onakvog" gola.

- Ja se ne slažem sa tim što je Danilo rekao, da je Partizan bio bolji u prvom poluvremenu. Mi smo bili loši, ali Partizan nije bio bolji. Dali su gol, videli smo kakav. Odbijala se lopta, da li je ofsajd ili je naš dao gol sam sebi. To je bila jedina razlika. Naš čist gol nije priznat i ne vidim da je Partizan bio bolji.

Kako je izgledala analiza dvojice fudbalera, dva dana posle derbija, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R R

    4. mart 2019 | 23:42

    Cist gol u kojem je akcija ppstizanja zapoceta igranjem rukom ? E Srbijo jadna li si i ti i tvoj fudbal.

  • ...

    5. mart 2019 | 00:05

    Ajde cigosi jos malo kukajte ... Vi ste najbolji videlo se... 😂

  • Alfa

    4. mart 2019 | 22:55

    Geometri da izadju i provere gol Pavkova!!! Da li je moguce iz one pozicije da se lopta odbije onako od stativu i udje u gol ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA