≫ 

Sudio Milanu i Arsenalu, on je čovek za derbi Partizana i Radničkog! Za njega kažu da je najpošteniji sudija Superlige

Grujić nije bio dorastao derbiju, vreme je da Srđan Jovanović preuzme pištaljku

  • 10

Lavina negodovanja sručila se iz tabora "večitih" na arbitražu sudije Danila Grujića koji je pogubio konce u nekoliko situacija, dozvolio tuču i uličarsko ponašanje aktera najveće utakmice srpskog fudbala. Nije Grujić uspeo da obuzda nagomilane strasti kod igrača, ali i klupa oba tima, pa će teško u dogledno vreme dobiti poverenje za utakmice od najvećeg značaja, a čovek koji sada istupa u prvi plan je - Srđan Jovanović.

Po mnogima naš najbolji sudija posle Milorada Mažića delegiran je da sudi derbi 25. kola Superlige koji u sredu od 18 sati u Humskoj igraju Partizan i Radnički Niš.

Duel drugoplasiranog i trećeplasiranog tima na tabeli privlači veliku pažnju javnosti pogotovo posle "naelektrisanog" derbija, očekuje se velika borba i tenzija na terenu, pa se Jovanović nametnuo kao jedino logično rešenje Superlige i Sudijske organizacije.

Srđan Jovanović sa pomoćnicima Foto: MN Press

Podsećamo da je prvi meč Radničkog i Partizana jesenas u Nišu, takođe prožet uzbuđenjima i neizvesnošću, sudio naš najbolji arbitar Milorad Mažić, koji je karijeru nastavio u Kini.

U taboru Radničkog i Partizana mogu biti zadovoljni izborom sudije za njihov novi okršaj, s obzirom na to da je Jovanović ove sezone besprekorno odradio dva meča Lige Evrope, Didelanaž - Milan u grupnoj fazi i BATE- Arsenal u prvoj rundi nokaut runde u Belorusiji.

Podsećamo da je razlika između Radničkog i partizana trenutno osam bodova u korist Nišlija.

VIDEO: Ovo je jedna od mnogih spornih situacija na prošlom Derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jj

    5. mart 2019 | 08:22

    Dovedite strane sudije za derbi

  • Ivan

    5. mart 2019 | 08:48

    Radnicki uzima titulu.

  • Dex

    5. mart 2019 | 08:04

    Sve nase sudije ce preko da sude dobro jer nema pritiska klubova ,ovde je problem u pritisku koji se stvara pre pocetka utakmice,videli ste da i Mazic kada je sudio derbi da se nije proslavio a kada sudi Ligu Sampiona ili Svetsko prvenstvo to uradi besprekorno .Ovde se preti sudijama i onda se ljudi plase za svoje porodice i podlezu pritisku .Pa ovaj Grujic nije smeo da pokaze crveni karton onom Nikolicu ,da nebi ovi iz Partizana posle kukali da su osteceni itd itd vec znate sta bi sve bilo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA