≫ 

Petar Grbić poslao poruku Zvezdi posle pobede nad Partizanom: Videćemo ko je ko u Srbiji! (VIDEO)

Jedan od lidera Radničkog spreman je za napad na trofeje

  • 10

Među igračima koji su uspeli da iznesu teret pobede Radničkog nad Partizanom bio je i Petar Grbić, nekadašnja uzdanica crno-belih.

Profesionalizam ne zna za emocije, morao je Grbić da ih ukroti u direktnom duelu, a to je učinio prilično uspešno. Kontrolisao je bok Nišlija i na kraju se sve isplatilo, a posebno se kao motivator istakao trener Nenad Lalatović.

- On nas pred svaki meč motiviše, drago mi je da smo još jednom pokazali svima da smo zasluženo drugi. Partizanu čestitam na fer i korektnoj igri. Ničega od nesportskih i nefudbalskih stvari nije bilo, što se tiče nas na terenu, a presrećan sam jer smo posle ko zna koliko godina pobedili Partizan u Beogradu, ne znam koliko to dugo Radnički nije uradio. Sad smo daleko 11 bodova od Partizana, imamo korak sa Zvezdom - rekao je Grbić, uz posebnu poruku fudbalskoj javnosti

Foto: MN Press

- Vidim ja da većina ljudi misli da je nama cilj samo da pobegnemo Partizanu, ne, naravno da imamo veće ciljeve, svaki meč igramo kao da je finale i polako, ide vreme, deliće se bodovi, doći će mečevi sa Crvenom zvezdom, pa ćemo polako da vidimo ko je ko u Srbiji.

Jedan statistički podatak posebno čini Grbića ponosnim.

- Danas prva prepreka, osma pobeda u nizu, postavili smo novi rekord u Radničkom iz Niša, ne znam kad je to pošlo za rukom nekoj ekipi, a da nije Zvezda ili Partizan. Presrećan sam, malo mi je i krivo jer se Partizan nalazi u takvoj situaciji, ali znam da je to veliki klub i izvanredni momci i igrači. Vodi ih izvanredan trener i ja im želim da se vrate, svu sreću im želim. Ali opet bih apostrofirao naš tim jer se mnogo, ne mogu reći omalovažava od strane medija, ali svi protivnički timovi ulaze sa nekom dozom, ne znam ni ja čega pre utakmice. Ja kažem, iz meča u meč pokazujemo da zaslužujemo poziciju, srećan sam što sam deo ovog Radničkog.

Grbić je emotivno doživeo doček Grobara, a šta je o tome rekao, možete pogledati u vrhu teksta.

VIDEO - Nermin Haskić: Priče da Radnički igra sumnjivo su nas motivisale da pobedimo Partizan

VIDEO - Lalatović: Partizan neće uzeti titulu jer nema Drinčića!

VIDEO - Lalatović slavljem na centru Humske razbesneo Grobare

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoro

    7. mart 2019 | 15:06

    Dragi moji Zvezdasi ovaj Srpski klub radnicki je nama zdrava konkurencija bez skanadaloznig Pantica Vilotica Mirkovica i td.Bre nisu pritivni kao ovi iz JSD sa tri frakcije.Zelim im sve najbolje i neka ako su bolji i nas pobede.

  • ANTIROM

    7. mart 2019 | 14:21

    DRAGI DECKO OVDE SE ODUVEK ZNA KO JE KO JEDINO TEBI IZGLEDA NIJE JASNO

  • marko

    7. mart 2019 | 15:00

    grbicu pevao si zvezdine pesme uzivo u nocnom klubu,ne izigravaj klovna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA