≫ 

Roma nastavila sa sečom kadrova: Posle trenera odlazi i direktor!

Dva dana nakon ispadanja iz Ligi šampiona broj otvorenih radnih mesta u Romi je sve veći

  • 0

Bili su svi ubeđeni u Romi da će proći Porto i dočepati se četvrtine finala Lige šampiona. Kako im taj plan nije uspeo predsednik kluba Džejms Palota rešio je da preseče stvari.

Dan nakon što je otkaz dobio trener Euzebijo Di Frančesko sportski direktor Ramon Monći više nije na platnom spisku Rome. Nepoverenje je dobio i od čelnika kluba ali i navijača koji su mu to otvoreno pokazali na aerodromu u Portu.

I ako ga Roma više ne želi javio se Arsenal koji želi da otkupi ugovor Španca koji ima čvrst ugovor sa Romom do 2021. godine.

Foto: Tanjug/AP

Monći se već tokom sutrašnjeg dana očekuje na ''Emiratima'' kao novi sportski direktor Tobdžija. Za ovo zadovoljstvo Arsenal će morati da plati Romi obeštećenje od 1,5 miliona evra.

Neverovatan posao Rome za osobu koju više ne žele u svojim redovima i pitanje da li je Arsenal možda požurio sa ovom odlukom.

Što se tiče novog trenera Rome glavni predendent je povratnik Klaudijo Ranijeri koji je nedavno završio svoju kratku misiju u londonskom Fulamu.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA