Zvezda mora uvek da ima bar tri dobra golmana: Popović trenira i čeka šansu! (VIDEO)

Zoran Popović je odbranio penal protiv Mladosti iz Lučana i pokazao da je u seriji dobrih odbrana

  • 0

Drugi golman Crvene zvezde Zoran Popović rekao je da su penali lutrija, ali da mu prijaju pohvale jer je baš u dobroj seriji odbrana.

Popović je u prošlom kolu Superlige odbranio penal protiv Mladosti iz Lučana, a u tom meču Zvezda je izjednačila rekord sa 51 utakmicom bez poraza.

- Penali su lutrija, nekada se obrani a nekad ne. Ja sam sada u dobroj seriji, kao i prethodnih godina kada sam branio za Voždovac. Nadam se da će tako i da ostane i da ću bar svaki drugi da obranim, ako ne svaki - rekao je Popović tokom druženja sa navijačima u Knez Mihajlovoj.

Foto: MNPress

Golman crveno-belih istako je i da njegov tima ima odlične cuvare mreže.

- Mislim da su ljudi iz Crvene zvezde napravili dobar posao, nas je četvorica i svi smo odlicni golman i klub u svakom trenutku može da se osloni na nas - rekao je Popović i objasnio kako vezba odbranu jedanesteraca.

- Vežbam penale dosta, ostajem posle treninga, imamo neko takmičenje. Dosta je lakse kada ti penale šutira neko kao što je Boaći ili Ben, kada dođe utakmica onda to sve bude drugačije, jer su oni odlični izvođaci penala - zaključio je Popović.

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA