≫ 

Recko "recnut" za 20.000 evra, ali se vraća na klupu Dinama!

Trener opet uz svoje igrače na utakmicama

  • 12

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić vraća se na klupu svog tima, javlja Sportski žurnal. Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije je preinačio odluku Komisije za žalbe i dozvolio Antiću da vodi ekipu.

Međutim, trener Vranjanaca će platiti kaznu od dva i po miliona dinara, od čega milion dinara plaća klub, a milion i po "Recko" iz svog džepa. On je iskoristio mogućnost da dobije vanredni pravni lek.

Da podsetimo, Antić je prvobitno suspendovan na 15 meseci posle skandala u Surdulici kada je povukao igrače sa terena nezadovoljan suđenjem na tom meču protiv Radnika, početkom novembra.

- Smanjili su mi kaznu za tri meseca, ali to je nepojmljivo. To je nepravedno. Ja sam poslušao predsednika Sklupštine kluba da povučem ekipu. Ne zbog dosuđenog penala, nego zbog napada na moje igrače od strane nekog Race narkomana kog znaju svi.

Nije tu kriv Dinamo, nego Radnik iz Surdulice koji je organizator utakmice? Kako je on mogao da dođe sa jedne na drugu tribinu? Imaju snimci, sve se vidi... Hteo je da napadne moje igrače, mene je provocirao. Ali nije ni bitno što je mene provocirao. On je imao sreću što nije došao do mene. Da nas je napao, ne bi tako lako izašao. Ja ću za svoje igrače da poginem - rekao je Recko u nedavnom intervjuu za Telegraf i ocenio da je kazna drakonska.

- Ta kazna je nenormalna za mene. Ne znam šta su hteli time da pokažu. Niko nikad nije kažnjen toliko u srpskom fudbalu sa 15 meseci. Da sam ubio petoricu ljudi, možda bih dobio manje. Ali, nema veze. Tu kaznu bi trebalo da mi skinu. Sve je na mojoj strani.

Povukao sam ekipu iz bezbednosnih razloga. Vratili smo se na teren, mada nismo ni trebali. Ako je neko napao moje igrače, valjda je sudija trebalo da prekine utakmicu. Vratili smo se i ja sam kažnjen.

To nije fer, jer znaju da je Dinamo bez mene oslabljen. Ja sam stvorio ovaj Dinamo i ovi ljudi što sa mnom rade. I stvoriću još veći Dinamo. Veliki sam entuzijasta, volim Vranje, i ovaj klub - rekao je Antić.

Njegov tim se na kraju vratio na teren i bio poražen 2:0, a Antić je podvrgnut kaznenim merama.

VIDEO - Dragan Antić: Videće Srbija koliko Vranju znači fudbal!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bato

    9. mart 2019 | 13:22

    to znaci da Mirkovic ne dobija kaznu

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    9. mart 2019 | 11:32

    Хоће ли Батица бити рецнут због насртаја на старијег од себе, или ће му бити опроштено као и много тога што се њима опрашта?

  • Rici77

    9. mart 2019 | 12:25

    Samo kod nas osudjeni za namestanje moze da radi!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA