≫ 

Za čim to Dejan Joveljić žali posle meča sa Zemunom?

Mladi napadač nije zadovoljan ličnim učinkom, iako je učestvovao u dva od četiri gola crveno-belih

  • 5

Iako je dao gol i nad njim je napravljen faul za penal, napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić imao je za čim da žali posle meča sa Zemunom (4:0).

Ali samo zbog jedne stvari - zbog propuštene prilike za još jedan gol u drugom poluvremenu.

- Zadovoljan sam utakmicom, ali nisam zadovoljan ličnim učinkom. Postigao sam gol i bio fauliran za jednaesterac, međutim, morao sam da postignem gol i u drugom poluvremenu. Na treningu takve situacije rešavam bez problema, možda je uzrok bio trenutni pad koncentracije zbog prevelike želje - rekao je Joveljić posle meča.

Joveljić se potom osvrnuo na činjenicu da je Zvezda protiv Zemuna upisala 52. uzastopni superligaški meč bez poraza i tako postavila novi rekord bez poraza u našem fudbalu.

- Prelep je osećaj zbog niza kakav niko ranije nije uspeo da ostvari. Takođe, zahvalio bih se Delijama na sjajnoj atmosferi, još jednom su nas nosile do pobede, i rekorda kojim smo postali deo istorije. Sjajan ambijent, pogotovo koreografija i bakljada. Imamo najbolje navijače na svetu. Hvala im još jednom što su bili uz nas, vidimo se već u sredu ponovo na Marakani - jasan je mladi napadač srpskog šampiona.

>>> Zvezda je daleko od Partizana, daleko je sada i Radnički Niš. Ali crno-beli moraju da idu na pobedu na Voždovcu (17.00), protiv nimalo naivnog rivala. Dvojka je 1,60, a dupla šansa 1X 2,19. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Voždovac - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim1

    10. mart 2019 | 09:31

    Ne moze se usporediti ali ipak mislim da ste malo naucili i od Nola sto se motivacije tice nikad stati.Zvezdo samo guraj dalje valjda vidite u komsiliku kako ne valja i nepravite njihove greskeZvezda —Srbija🇷🇸

  • Lepi

    10. mart 2019 | 09:27

    Malisa,nemoj molim te da predjes u Real ostani u zvezdani I skupljaj lopte

  • Usata mala zvezdai

    10. mart 2019 | 11:05

    Verovatno zali sto nisu sudjena jos dva,tri poklon penala,dva su premalo 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA