≫ 

Zoran Mirković podneo ostavku!

Dva vezana poraza naterala su trenera Partizana na radikalan potez

Zoran Bata Mirković nije više trener Partizana, to je njegova odluka posle drugog uzastopnog poraza crno-belih koji se desio u nedelju popodne protiv Voždovca

Iza crno-belih je turbulentna nedelja koja nikako nije nagoveštavala rezultatski sunovrat nakon obećavajućeg izdanja u derbiju, međutim porazi od Radničkog u Humskoj i Voždovca bez datog gola ogolili su sve probleme ekipe, a Mirković je preuzeo odgovornost.

Kako saznajemo, Mirković je odmah posle duela u Zaplanjskoj ulici obavestio upravu o svojoj odluci, mada ona nije u startu prihvaćena.

Međutim, ostao je nepokolebljiv u stavu da je njegova misija u voljenom klubu završena, što je i poručio igračima u svlačionici posle utakmice.

- Momci, više ne može ovako, potrebna je neka šok terapija, najbolje je da to krene od trenera. Hvala vam na svemu, moj posao ovde je završen. Pokušajte da se izdignete iz ove situacije, da sve ovo nekako "izbrišete" jer jedino ste vi u stanju da učinite tako nešto - rekao je Mirković igračima na oproštaju.

Mirković na nedavnom derbiju protiv Zvezde na Marakani Foto: MN Press

Sada već bivši trener crno-belih ekipu je preuzeo početkom avgusta, nakon neubedljivih izdanja tima pod Đukićem, debitovao je protiv lučanske Mladosti i do nedavnog meča sa Radničkim bio nepobediv u domaćim okvirima.

Sa favorizovanom Zvezdom dva puta je remizirao i dao nagoveštaj da ekipa ide u dobrom smeru.

Ipak, porazi od Radničkog i Voždovca, uz neubedljive igre, istina oslabljenog tima, bili su kap koja su prelila čašu nezadovoljstva kod Mirkovića.

Partizan naredni meč igra već u sredu u okviru Kupa protiv Napretka u Kruševcu, a do tada ćemo saznati i ko će preuzeti "vruć krompir" i sesti na "usijanu klupu" ekipe iz Humske.

VIDEO: Poslušajte i šta je Mirković rekao na poslednjoj konferenciji za medije kao trener Partizana, odmah posle meča sa Voždovcem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    11. mart 2019 | 08:50

    Na klupi i upravama klubova u nasoj ligi sede SVE Batice a BAJE su na tribinama !!!

  • Rastko

    11. mart 2019 | 09:44

    Oslobodite tribine VEC JEDNOM !!!

  • Rastko

    11. mart 2019 | 09:04

    KO uspe da zapali sto dalje odavde taj ima sanse da prezivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA