≫ 

Čelnici Partizana zasedaju iza zatvorenih vrata, ali i visokih ograda!

UO crno-belih u SC ''Teleoptik''

  • 8
Uprava Partizana - Vazura, Vuletić i Vučelić Foto: Nikola Tomić

Dan delimičnog raspleta u Partizanu počeće na stadionu u Humskoj, ali samo internim konsultacijama čelnika kluba, dok će ono glavno – zasedanje Upravnog odbora crno-belih biti održano iza zatvorenih vrata, ali i visokih ograda u Sportskom centru “Partizan – Teleoptik” u Zemunu, saznaje Telegraf.

To praktično znači da čelnici kluba žele “izolaciju” od medija, koji su ih i u ponedeljak tokom dana čekali ispred stadiona u Humskoj, ali ih nisu dočekali.

Neki od njih su zbog prirode posla ostali u trošnom zdanju do kraja radnog vremena, neki su, pak, “hvatali maglu” šaljući vozače na sporedne izlaze ne bi li izbegli susret sa “sedmom silom”.

Arhivska fotografija Zemunela Foto: Telegraf

Kako bilo, današnje zasedanje, zakazano za 16 časova, trebalo bi da donese odgovore i možda i rešenja za ona goruća pitanje. Iznad svega – ko će biti sportski direktor crno-belih posle ostavke Ivice Ilieva?

A pretpostavlja se da će izbor trenera u budućnosti zavisiti upravo od izbora prvog čoveka sportskog sektora, kome je to u opisu posla.

Kada smo već kod Partizana, pomenućemo i to da je poznat sudija koji će crno-belima suditi u 1/4 finalu Kupa, kao i da je promenjen termin prvenstvenog meča sa Spartakom.

>>> Mančester Siti je već u Nemačkoj nagovesti ko će u četvrtfinale, pobedom od 3:2, pritom Šalke je u veoma lošoj formi, a kvota na keca uz četiri gola ukupno (1&4+) je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Siti - Šalke.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    12. mart 2019 | 10:48

    А зар неће бити једна од тема и дисертација проф.Вулетића, утицај и улога др Терзића на успех Звезде, 52 везаних неизгубљених утакмица, финансијско консолидовање екипе као и његова улога која их је довела у овакво стање? Жељно очекујем његово "приопћење"? Унапред захвалан😂😂😂

  • Ni ni

    12. mart 2019 | 11:02

    Porazgovarajte malo i o platama zaposlenih i zdravstvenom i penzionom osiguranju!!!

  • Ibj

    12. mart 2019 | 10:55

    O rvati jel nas cujete,profesora unapredite!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA